Paket Delux Otel

Fiyat
:
Fiyat Alınız TL
3 Gece 4 Gün TL
3 Gece / 4 Gün Tatil Paketi / Herşey Dahil Delux Otel Konaklamalı + 5 Tane Tur / 0-12 Yaş Ücretsiz / 0-3 Yaş Ücretsiz / 0-12 Yaş % 50 İndirim / Kampanyalı Odalarda Son Fırsatlar | Fiyat Artmadan Otel Rezervasyon Yetkilisinden Yer Ayırt Telefon : 0536 739 0751
Ürün kodu
:
Otel Puanı : 7.2
7 / 24 Whatsap Telefon Bilgi Hattı : 0536 739 0751
:

3 Gece / 4 Gün Tatil Paketi
Tatil paketimiz ve turlarımız Marmaris bölgesinde 3 gece 4 gün herşey dahil delux otel konaklamalı 4 tane tur aktivitesinden oluşmaktadır konaklayacağınız otele ulaşdıktan sonra öncesinden size yer ayırtmış olduğumuz delux otele girişinizi yapturdıktan sonra istiharat için odanızda dinlenmeye çekilip unutulmaz bir tatile başlangıç yapacaksınız.Konaklayacağınız otel denize 300 m mesafededir. Tur Bilgileri Marmaris Tekne Turu, Jeep safari, Ata Binme, Türk Hamamı Masaj, Gece Turu Mehtap Turu, Marmaris Su Parkı Aqua Park.  İsterseniz Diğer Turlarımızla Extra Ücret Ödeyerek değişiklik yapabilirsiniz lütfen fiyat bilgisi alınız.  



Tur Bilgileri

 1. Gün :    Otele Giriş, Havuz ve Plaj Aktiviteleri
 2. Gün :    Tekne Turu Koylara + Türk Hamamı Masaj
 3. Gün :     Ata Binme Safari Mehtap Turu Gece Turu  
 4. Gün :    Jeep Safari  Şelale Kızkumu + Su Parkı Aqua Park
 5. Gün :    Otelden Çıkış 


2 Kişilik Kişi Başı Tatil Paketi Fiyatları
  Herşey Dahil  Otel + 2 Tane Tur
              Nisan Ayı

2 Gece 3 Gün :   000-TL
3 Gece 4 Gün :   665-TL
4 Gece 5 Gün :   865-TL
5 Gece 6 Gün :   1025-TL
6 Gece 7 Gün :   1185-TL
7 Gece 8 Gün :   1345-TL


 Paket Ayrıntıları

 1. Gün : Otele Giriş Havuz, Plaj,Dinlenme,   Serbest Zaman Aqua Park Su Parkı

Değerli misafirlerimiz ilk olarak adınaza yeriniz ayrılmış otele   giriş yapmak için tatil danışmanlarımızdan aldığınız adres otel   konumu ile otele olaşıp giriş işlemlerinizi yaptırıyorsunuz. otele   giriş yaptıktan sonra günün diğer kalan saatlerinde ister   istiharat  edebilir yada havuz plajda yüzebilir çevreyi tanıma   için  dolaşabilirsiniz.


 2. Gün : Marmaris Tekne  Turu 

Marmaris  İçmeler Armutalan Sitelerden Tura katılacak misafirlerimiz 9:15 ile 9:45 Saatlerı arasında ücretsiz servislerle konaklama yaptıkları otel ve apartlar dan alınarak tekneye ücretsiz ulaşımları sağlanır.  ulaşım tamamlandıktan sonra 10:00-10:30 saatlerinde  tekne  gezisi başlar. Dönüş Saati 16:00 17:00 Arası
 
Tur Programı

Cennet Adası, Balık Çiftliği, Akvaryum Koyu, Fosforlu Mağara, Kumlubük, Amos Koyu, Turunç Köyü ve Plajı, Yeşil Deniz
 
Tekne Bilgisi

Teknelerimiz 2 katlı olup alt katında oturma gruplarıüst katında güneşlenmeniz için  şezlonlar bulunmaktadır. Gün Boyunca müzik yayınımız mevcuttur


3. Gün : Marmaris Jeep Safari

  Marmaris'in en güzel manzaralarına sahip olan mekanları gezeceksiniz, çam ormanları, Hisarönü köyü, Turgut şelalesi ve Orhaniye kızkumu bunların arasındadır.Marmaris turları içinde en favori turumuz  katılmanızı tavsiye ediyoruz misafir yorumlarına göre memnuniyet oranı %99  lütfen tura katılıp görüşlerinizi bize yazınız Safari Turu 09:30 da başlayıp Dönüş Saati 16:00 İle 17:00 Arası otelden jeeplerle alıyoruz.

 
Tur Programı
 
Fotoğraf Molası Değirmen Yanı Köyü, Hisarönü, Offroad, Su Savaşları,  Kızkumu Sahili , Orhaniye Limanı,  Turgut Şelalesi


4. Gün :  At safari Ata Binme  Türk Hamamı
 

At Safari

Marmaris ile Gökova arasında, sadece at gezilerine tahsis edilmiş I.Derece Doğal Sit alanı içinde yapılan yarım günlük at gezilerimiz, her yaştan biniciye doğanın bu dost canlıları ile keyifli anlar vadediyor. Sadece yarım saatlik bir yolculukla şehrin mekanik karmaşasını geride bırakarak, kendinizi at sırtında, yanı başınızdan akıp giden dingin doğayı izlerken bulmak istemez miydiniz

 Daha önce hiç ata binmemiş olmanızın sizi bu zevkten mahrum bırakmasına izin vermeyin. Unutulmayacak bir deneyim için bize katılın.

 

Marmaris Su Parkı  Aqua Park
 
AQUA PARKIMIZ marmarisde en uygun fiyata hizmet vermektedir.marmaris oteller bölgesindedir 7 den 70'e tesisimizden yararlanabilir.

Açılış

aquapark açılış saati 10:00 kapanış 18:00 dir..marmaris armutalan içmeler sitelre ücretsiz srvisimiz vardır

 


4. Gün : Çıkış Günü

 Umarız en uygun fiyata farklı bir tatil yaptırabilmişsizdir.
 unutulmaz bir tatil anlıyışla hizmete devam edip başka
 bölgelerdede size hizmet vermekten mutluluk duyacağız
 iyi yolculuklar

Ücretsizler

- 3 Gece 4 Gün Otel Konaklaması
-  Otelde Yeme İçme 
- Turlarda Alınan Öğle Yemeği
- Otelden Transferler
- Profesyonel Rehberlik Hizmeti
- Tur Sigortası
- 2 Tane Ücretsiz Tur


Ücretliler 

- Turlarda Alınan İçecekler
- Kişisel Harcamalar

Genel Otel Bilgileri

Deluxe Hotel, Muğla, Marmaris-Siteler bölgesinde bulunmaktadır. Tesis, havaalanına 90 km, şehir merkezine 2,5 km, barlar sokağına 3 km, otogara 5 km uzaklıktadır. 
 
 Havuz Özellikleri

 Deluxe Hotel denize 300 metre uzaklıktadır. Tesisin 2 adet açık, 1 adet kapalı ve 1 adet çocuk havuzunda keyifli günler geçirebilirsiniz.
 
Konsept Özellikleri

Her şey dahil konseptinde hizmet veren tesiste konforunuz için her şey düşünülmüştür. Tesis misafirlerine özel olarak A la Carte ve açık restaurant ile hizmet sunmaktadır.
 
Tesis Aktiviteleri

Tatiliniz boyunca tenis, masa tenisi, bilardo gibi çeşitli aktiviteler ile zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Keyifli zaman geçirmek isteyenler için tesiste soft animasyon, atari salonu aktiviteleri bulunmaktadır.  Deluxe Hotel, çocuklarınızın eğlenceli zaman geçirmeleri için kids club faaliyetleri de sunmaktadır.
 
Otel Hizmetleri

Otelin sunduğu masaj, berber&kuaför, güzellik salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası hizmetlerinden yararlanarak kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Tesisin oda servisi, uyandırma servisi, çamaşırhane, market, ön büro ve doktor hizmetleri bulunmaktadır.
 
Oda Özellikleri

Standart odalarda bulunan TV, banyoda telefon, merkezi klima, duman dedektörü, mini bar, müzik yayını, saç kurutma makinesi, emanet kasa, telefon konaklamanız boyunca faydalanabileceğiniz mevcut hizmetlerdir.
 
Hizmet Ücretleri Hakkında

 

Yukarıda belirtilen tesis özellikleri ekstra ücrete tabi olanlar olabilir.


Önemli Bilgiler

 
2 Yetişkin yanında konaklayacak 2 çocuk ücretsiz ama bazı turlarda 0-6 yaş ücretsiz 6-12 yaş arası yarı fiyat örneğin ata binmek isteyen çocuk yetişkin fiyata öder lütfen bilgi alınız. Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.Hotel odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesise evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı.


RERERVASYON YER AYIRT 
         
OFİS -TELEFON : 0536 739 07 51 
CEP - TELEFON : (536) 739 07 51 
Whatsapp Viber :  0536 739 07 51
 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE