Bodrum Atv Safari

Fiyat
:
50 Euro
38 Euro
SADECE WHATSAPP'TAN BİLGİ VERİYORUZ / TUR SAATLERİ: 09:00 - 11:00 - 15:00 - 17:00 GÜNDE 3 DEFA TUR DÜZENLİYORUZ ATV'ye 1 KİŞİ BİNERSE 38€ euro 2 KİŞİ 1 ATV ye binerse 50€ euro / BUGGY'e 1 KİŞİ BİNERSE 00-TL 2 KİŞİ 1 BUGGY'e BİNERSE 00-TL GRUPLARA ÖZEL FİYAT SEANS REZERVASYON BİLGİ FOTOĞRAF FİYAT İÇİN AŞŞAĞIDAKİ WHATSAP BUTONUNDAN YAZINIZ

 

Bodrum Atv Turu

 

Eğlenceyi adrenalini seven yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği popüler turlardan birisidir.Bodrum atv safari turu Bodrum Merkeze  uzaklıktaki  sizler için hazırlamış olduğumuz  doğal parkurlarda profesyonel rehber ve ekip birliğinde düzenliyoruz. 7’den 70’e herkese unutulmaz bir adrenalin yaşatmak için sizleri bekliyoruz.

 

Bodrum Atv Turu Fiyatları

 
bol eğlenceli adralin ,off road turudur, özellikle gençler mutlaka katılmasını tafsiye ederiz, Tatiliniz eğlence neşe ve renk katacak bir aktifitedir, hemen size uygun saati secin ve yerinizi ayırtın, günde 4 ,5 kez düzenlenmektedir zaman sorunu yaşamazsınız. Tura isteyen misafirlerimiz bir ATV Ye iki kişi Binebilir


Bodrum Atv Safari Turu
 
 
Turuna Nasıl Katılırsınız? Atv Turuna katılamak çok basit, Harika Bir Tur Eğlence Dolu bir Atv Turu Sizi Bekliyor- Tur Günde  4 Defa  Yapılmaktadır Saat: 10:00/ 12:00/ 14:00/ 16:00 .
 


Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısı kaç adet atv yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 

Atv Turu Nerede Yapılıyor

 

Atv turu'muz birkaç özel parkurumzda ormalık alan ve plajda tozlu yollarda dere kenarlarında  yapıyoruz parku bilgisi alınız.  

 

Ulaşım 
 

atv safariye katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre uzaklığa göre hem ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz. 

 

Ne Giymeliyim 
 

atv safarı turu'nda parkurumuz tozlu biraz çamurlu biraz ıslatma yapabiliyoruz bundan dolayı yanınızda yedek kıyafet getirmeniz yararlı olabilir. elbise olarak daha eski koyu renk daha uygun olur. rahat elbiseler seçilmesi tavsiye ediyoruz. 

 

Yanımda Ne Getireyim 

 

Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 

 

Atv Kulanımı 
 
Turumuzda  kontrolu çok basit olup otomatik vitesli ,usta sürücümüz rehberimiz  esliğinde hiçbir tecrübe ehliyet lisans gerektirmeden yapılan ve 2.5/3 saatlik  zamanda da olsa sizlere tatiliniz icinde cok eğlence adralin  verecek sempatik en iyi en begenilen turlarımızdandır
 

 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Sigorta, Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 
 Gereksenimler  
 
 Güneş Kremi Gözlük,  Rahat Ayakkabı Harcamalar için:  bir miktar Para

 
DİĞER TURLAR
 
TEKNE TURU JEEP ATA BİNME   350-TL
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE