Antalya Apartlar

Fiyat
:
00 TL
00 TL
Direkt Rezervasyon Yetkilisi | Telefon | 0536-739-0751 |
Antalya Apart Fiyatları 2019

----------------------------------------------------
 
Antalya'nın Eski Lara bölgesinde, Kesik Minare Camii'ne 7 km mesafede yer alan Movie Life Hotel'de WiFi erişimi ve özel otopark ücretsizdir. Oda ve kahvaltı tesisi, sauna ve hamamla hizmet vermektedir. Barda içkinizi yudumlayabilirsiniz.
 
Oda Özellikleri
 
Tüm odalarda düz ekran uydu TV ve özel banyo, bazılarında ise rahatınız için oturma alanı bulunmaktadır. Konforunuz için terlikler ve ücretsiz banyo malzemeleri temin edilmektedir.
 
Resepsiyon 24 saat açıktır.
 
Konum
 
Oda ve kahvaltı tesisinde dart oynayabilirsiniz. Movie Life Hotel, Saat Kulesi'ne ve Hadrian Kapısı'na 7 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Antalya Havaalanı 8 km mesafededir. Antalya Merkez Apart, Fotoğrafları, Yorumları, Tavsiyesi , Şikayetleri, Apart Evler,  Konumu, Listesi , Telefonu , Lütfen tatil danışmanından bilgi alınız.
 
Kemer  Turları 
---------------------------------------------------------
Antalya  Beldibi Belek Lara Kundu Konyaaltı Göynük Tekirova Çıralı Olimpos, Suluada Tura katılacak misafirlerimiz 9:15 ile 9:45 Saatlerı arasında servislerle konaklama yaptıkları otel ve apartlar dan alınarak tekneye  ulaşımları sağlanır.  ulaşım tamamlandıktan sonra   tekne  gezisi başlar. Yaklaşık Bütün Koylarda 1 Saat Yüzme Molası Veriyoruz.Yüzme bilmeyenler için teknede can yeleği vardır. Tur bitiş saati 17:00 - 17:30  Arası. 
 
Tur Programı 

Korsan Mağarası, Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu- Akvarium Koylarında Yüzme Molası, 
 
Direkt Apart Yetkilisi Yer Ayıttır 
TELEFON : 0536 739 07 51
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE