Kaleiçi Apartları

Fiyat
:
00 TL
00 TL
Apart Yetkili Rezervasyon Telefon : 0536 739 0751
Kaleiçi Apart Fiyatları 2019

WiFi erişimi ücretsizdir. Resepsiyon 24 saat açıktır.
 
Antalya Kaleiçi  Apartlar,  En İyilerinden Apart Hoteldir. 'deki dairelerin tümü klimalı ve balkonludur. Ayrıca buzdolabı ve mutfak gereçleri bulunan tam donanımlı mutfak da vardır. Özel banyoda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri mevcuttur. Konaklama birimleri deniz ve dağ manzaralıdır.
 
Apart Hotel Çocuklar, tesisteki oyun alanında güvenle oynayabilirler. Masa tenisi, dart, elektronik basketbol, ​​hava hokeyi, play station ve langırt gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilir.Kaleiçi  Merkez Apart, Fotoğrafları, Yorumları, Tavsiyesi , Şikayetleri, Apart Evler,  Konumu, Listesi , Telefonu , Lütfen tatil danışmanından bilgi alınız.
 
Kaleiçi Günlük Tekne Turları 
---------------------------------------------------------
Kaleiçi,Kemer Beldibi Antalya Belek Lara Kundu Konyaaltı Göynük Tekirova Çıralı Olimpos, Suluada Tura katılacak misafirlerimiz 9:15 ile 9:45 Saatlerı arasında servislerle konaklama yaptıkları otel ve apartlar dan alınarak tekneye  ulaşımları sağlanır.  ulaşım tamamlandıktan sonra   tekne  gezisi başlar. Yaklaşık Bütün Koylarda 1 Saat Yüzme Molası Veriyoruz.Yüzme bilmeyenler için teknede can yeleği vardır. Tur bitiş saati 17:00 - 17:30  Arası. 
 
Tur Programı 
Korsan Mağarası, Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu- Akvarium Koylarında Yüzme Molası, 
 
 Özel  Tekne Kiralama
 
2 Saatlik Özel Tekne :  00-TL
Tam Gün Özel Tekne Turu :00-TL
2 saatlik Doğum Günü Turları
2 Saatlik Evlilk Teklifi Turları
4 Saatlik İş Yemeği Turları
Gece Özel Tekne Turu
 Özel Tekneler Kişi Sayısına Frklı tekne ve  kapasitesine Özel Yemek İsteklerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir lütfen bilgi alınız. 
 
Direkt Apart Yetkilisi Yer Ayıttır 

TELEFON : 0536 739 07 51

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE