Karahayıt Oskar Otel

Fiyat
:
00 TL
00 TL
OTEL REZERVASYONU YAPMIYORUZ LÜTFEN ARAMAYINIZ
YARIM PANSİYON
:
Karahayıt Oskar Termal Otel

 
 Oteller Türkiye'nin incisi ve beyaz duvaklı gelini Pamukkale'de kendinizi ve ailenizi evinizde hissedeceğiniz bir tesis sizi bekliyor.Konum olarak  Termal  ve Karahayıt ın en güzel konumuna sahip bir tesise sahibiz.
 
Oda Özellikleri

Çam ormanlarının yanında  yemyeşil bir doğa manzarası bütün odalarımızın ortak manzarasıdır.

Kırmızı Termal Su

Pamukkale Kaplıcaları,Otelimize özel termal su kaynağımız  çıkış yerinde 55 dereceye kadar çıkmaktadır. Birçok hastalığa şifa kaynağı olan dünyaca ünlü bu suyumuzu (yöresel adı kırmızı su ) ister dışarıdaki kapalı  termal havuzumuzda isterseniz odaların içindeki küçük havuzlarımızda kullanabilirsiniz.

 Konumu

otel pamukkale karahayit beldesinde olup,denizliye 25 km mesafededir

Bütün Yıl Açığız

Sadece sifa olarak değil bütün yılın stresini atmak isteyen müşterilerimize kırmızı suyu mutlaka tavsiye ediyoruz.Termal havuzun yanında yüzme havuzu ve güneşlenme alanlarımız kullanımınıza açıktır.  
 
 fotoğrafları

otel fotoları sitemizde mevcuttur.45 oda 100 yatak kapsitesiyle 3 yıldız konseptinde hizmet veren tesisimizde ayrıca Türk hamamı ve sauna mevcuttur.  Otel stenildiğinde sadece bayanların veya sadece erkeklerin kullanımına ayrılabilen bu fitness bölümümüzde masaj yaptırabilir, gelin hamamı düzenleyebilir, veya arkadaş günleri tertip edebilirsiniz.Hotelimiz yarım pansiyon, oda kahvaltı ve sadece oda seçenekleri ile hizmet vermektedir


 İletişim

apart bilgileri,, rezervasyon,şikayetler,hakkında,adres,Mail,Fax, v.b bilgiler tatil danışmanlarımı arayabilirsiniz.
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE