White Heaven Hotel Pamukkale

Pamukkale White Heaven Hotel,

Pamukkale'de merkezi bir konumda yer alan White Heaven Hotel'de güneşlenme terası olan bir açık havuz ve huzurlu bir bahçe bulunmaktadır. Konuk odaları mobilyalı balkon ve havuz manzarasına sahiptir. Tesis genelinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

Hotel White Heaven,'ın odalarında minibar, düz ekran uydu TV ve oturma alanı vardır. Özel banyoda küvet, ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi mevcuttur.

White Heaven Hotel, Havuz kenarında kahvaltı tabağı halinde günlük kahvaltı servis edilmektedir. Dilerseniz kahvaltı odanıza da getirilebilir. Tesiste alakart restoran, snack bar ve bar hizmet vermektedir.

White Heaven Hotel de Günün 24 saati görev başındaki personel, yerel cazibe merkezleri hakkında bilgi verebilir ve günübirlik turlar, sıcak hava balonuyla turlar ve yamaç paraşütü aktiviteleri düzenleyebilir. Ayrıca tesise yürüme mesafesinde bir su parkı bulunmaktadır.

White Heaven Hotel Konumu Pamukkale travertenleri ve Pamukkale Gölü tesise 600 metre uzaklıktadır. Ek ücret karşılığında havaalanı servisleri düzenlenmektedir.
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE