Best Western Plus Khan Hotel Antalya

Fiyat
:
120 TL
90 TL
Oda
Otel Bilgisi

The Best Western Khan Hotel merkezi Amerika'da olan ve dünyada 3 ve 4 yıldız kategorisinde, en iyi Otel zincirlerden biri olan, Best Western grubuna bağlı, Antalya şehir merkezinde, dört yıldızlı bir tesistir. Kale içine 400 metre mesafede bulunan otel, aynı zamanda eğlence ve alışveriş mekanlarına yakın konumdadır.
 
Önemli Bilgi:
 
ÜCRETSİZ PLAJ SERVİSİ:
 
01.05.2016 – 30.09.2016 tarihleri Arasında Konyaaltı Beach Park 12 Nolu Plaj ; Aydın Beach’e
 
10:00 Gidiş 16:00 Dönüş Ücretsiz Shuttle Servisi Vardır.. Şezlong ve Şemsiye Kullanımı Ücretsizdir..
 
Otel Özellikleri

Teras katında bulunan açık yüzme havuzu 136 m2. olup müşterilerin hizmetine sunulmuştur. Yüzme havuzu terası aynı zamanda yapacağınız yemekli eğlenceler için çok uygun bir mekan konumundadır. 
 
Aspendos A’la Carte Restaurant&Bar, Falez Restaurant, Lobby ve Pool Bar hizmetinizdedir.
 
Antalya’nın en güzel plajlarından, Konya altı plajına günün belli saatlerinde ücretsiz servis yapılmakta, aynı zamanda plajda kullanılan şemsiye ve şezlonglarda ücretsiz olarak hizmetinize sunulmaktadır. 
 
Otelde toplantı ve yemekli organizasyon gerçekleştirebileceğiniz 5 adet salonu bulunmaktadır. 300 kişi kapasiteli Olympos salon, 25 kişi kapasiteli Side ve 15 kişi kapasiteli Alara salonlarında toplantı için her türlü teknik ekipman mecuttur.
 
CATERING DETAYLARI:

10 kişi - 1000 kişi arası otel dışı tüm kapalı/açık mekânlar için otelin catering servisi bulunmaktadır.
 
TOPLANTI DETAYLARI:

Otelde toplantı ve yemekli organizasyon gerçekleştirebileceğiniz 5 adet salon bulunmaktadır.
 
Salonlarda; 

Kürsü, Ses ve ışık sistemi, Sabit Mikrofon, Yaka Mikrofonu, Telsiz Mikrofon, Havalandırma sistemi, 
Telefon, Bilgisayar, Wireless internet bağlantısı, Müzik yayını, Yangın alarm sistemi, Televizyon, 
DVD, VCD, Projeksiyon, Tepegöz, Fotokopi, Flip chart ve diğer toplantı olanakları sunulmaktadır.

Konsept

Yarım Pansiyon 
 
Ücretsiz Hizmetler :
 
Odalarda kablosuz internet erişimi. ( Wireless) 
Genel alanlarda kablosuz internet erişimi. ( Wireless) 
Tüm Odalar da Kettle Seti ( Ücretsiz Çay & Kahve ) 
Fitness Center Kullanımı 
Sauna Kullanımı ( 18:00-20:00) 
24 saat hizmet veren kamera kontrollü kapalı otopark, 
Yaz Dönemi Açık Havuz Kullanımı ( 07:00-21:00) 
Yaz Dönemi 31.10.2015 Tarihine Kadar; Konyaaltı Beach Park 12 Nolu Plaj’a 10:00 Gidiş-16:00 Dönüş Ücretsiz Servis Vardır.Şezlong ve Şemsiye Kullanımı Ücretsizdir.. 
 
Ücretli Hizmetler :
 
Masaj 
 
Oda Özellikleri

Odaların % 80’i balkonlu olup, tamamı deniz ve dağ manzaralıdır. Otelde 9 Suit( 45 m2 ), 14 Köşe Oda( 30 m2 ), 4 Superior Köşe Oda( 30 m2 , 24 Superior Standart Oda( 17 m2 ), 76 Standart Oda( 17 m2 ), 8 Triple Oda ( 40 m2 ) olmak üzere toplam 135 odamız bulunmaktadır.
 
Bütün odalarda direk hatlı telefon, yangın dedektörü, mini bar, merkezi ısıtma&soğutma sistemi, wireless internet bağlantısı, kablolu tv, emanet kasa ve bütün banyolarda, küvet, saç kurutma makinesi ve telefon mevcuttur.

Yakın Merkezler

0 km. Şehir merkezi
2 Km. Antalya Müzesi
5 Km. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi
5 Km. Antalya Devlet Hastanesi
5 Km. Cam Piramit
5 Km. Konyaaltı Beach & Beach Park
5 Km. Şehirlerarası Otobüs Terminali
7 Km. Antalya Hayvanat Bahçesi
10 Km. Antalya Havaalanı
35 Km. Belek
45 Km. Kemer
65 Km. Side, Manavgat
150 Km. Alanya
 
Konum Bilgisi

Best Western Khan Otel Antalya’nın tarihi mekanı Kale içine 400 m, Konyaaltı plajına 4 km. mesafede bulunmaktadır.
 
Otel Olanakları

220 Volt,   24 Saat Check-In Hizmeti,   24 Saat Resepsiyon,   24 Saat Oda Servisi,
A La Carte Restoran,   Ziyafet Odası,  Bar,  Cafe,  Otopark,Konferans İmkanları,
Konferans Salonu,    Kuru Temizleme,  Faks,  Fitness Merkezi,
Lobi Bar,    Masaj Servisi,  Sağlık Hizmetleri,  Toplantı Odaları,
Açık Yüzme Havuzu,  Havuz Bar,  Sauna,  Havuz,  Teras,  Kablosuz İnternet,

Oda Olanakları

220 Volt,   Odada klima,   Banyo,   Küvet,   Kablo / Uydu Yayını,  Merkezi Isıtma,
Direk Hatlı Telefon,     Saç Kurutma Makinesi,   Odada kasa,  Minibar,
Duş,   Telefon,    Banyoda Telefon,  Televizyon,   Kablosuz İnternet,


Antalya Hakkında

Doğa ve tarihin muhteşem uyumundan ortaya çıkmış, dünya çapında bir turizm merkezi olan Antalya, yüzlerce farklı otel seçeneği ile tatilcilere birbirinden cazip konaklama alternatifleri sunuyor
Türkiye'nin turizm başkenti olarak nitelendirilen Antalya birbirinden farklı kategorilerde birçok otele ev sahipliği yapıyor. Şehirde özellikle 5 yıldızlı otellerin fazlalığı dikkat çekiyor. 2015 Şubat ayı verilerine göre 298 faal, 53 yatırımda olmak üzere toplam 351 adet 5 yıldızlı otel/tatil köyü bulunuyor. Bu otellerde yaklaşık 294.000 adet yatak bulunuyor.
Ülkemizin tatil başkenti, turizm cenneti Antalya "Türk rivierası" olarak tanımlanıyor. Sahip olduğu arkeolojik değerlerin yanı sıra birbirinden muhteşem doğal güzellikleri ile her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turisti kendine çekiyor.
 
Antalya, turistlerin tatillerini planlarken ilk tercih ettikleri rotalardan biri. Nasıl olmasın ki? Lara, Konyaaltı, Olimpos, Adrasan, Kemer, Kaş ve daha birçok popüler tatil beldesi burada...
 
Gelişmiş turizm, Antalya'da birbirinden farklı, her tatil ve konaklama tipine uygun otelleri de beraberinde getiriyor. Binlerce otel seçeneği ile Antalya'da dilediğiniz gibi bir konaklama yapmanız mümkün.
 
Antalya'da nasıl bir konaklama yapmak istediğinize karar verdikten sonra, kendinize uygun bir otel seçebilirsiniz. Dilerseniz 5 yıldızlı lüks bir Antalya otelinde her şey dahil bir konaklama yapabilirsiniz. Antalya'da bulunan lüks oteller hem şehir merkezinde hem de çevre ilçelerde yer alıyor. Konaklama istediğiniz lokasyonu belirledikten sonra dilediğiniz bir 4 veya 5 yıldızlı Antalya otelini seçebilirsiniz.
 
Eğer daha sakin ve doğa ile iç içe, kalabalıktan uzak bir tatil yapmak niyetindeyseniz daha küçük Antalya tatil otellerini veya Olimpos, Adrasan gibi bölgelerde yer alan bungalow otelleri de tercih edebilirsiniz.
 
Antalya'da öyle çok otel seçeneği var ki; bu otellerde dilerseniz romantik bir balayı tatili, dilerseniz aileniz ya da arkadaşlarınızla eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz. Antalya otellerinde konakladığınızda hem bolca dinlenecek hem de eğlenceye doyacaksınız.
 
Antalya'da bulunan otellerin hemen hepsi denize yakın konumda bulunuyor. Deniz yerine havuzu tercih eden tatilciler için de Antalya otelleri tam bir cennet; çünkü neredeyse tüm otellerin havuzu var. Bunun yanı sıra her türlü aktivite ve spor olanaklarını da bulabilirsiniz Antalya otellerinde.
 
Antalya'nın hemen her noktasına yayılmış bulunan oteller kalite ve hizmette de birbirleriyle yarışır vaziyette. Konuklarına her daim en kaliteli hizmeti sunma çabasında olan Antalya otelleri sürekli kendini yeniliyor ve hizmet kalitesini yükseltmeye çalışıyor.
 
Antalya otelleri yalnızca ülkemizde değil; dünyanın farklı yerlerinden gelen turistlerin de gözdesi. Her yıl binlerce yabancı turisti ağırlayan Antalya otelleri yaz sezonunda dünya çapında en çok tercih edilen turistik tesisler oluyor.
 
Yaz sezonunun oldukça uzun sürdüğü Antalya'da oteller mayıs ayından itibaren dolmaya başlıyor ve bu doluluk ekim ayına kadar devam ediyor. Rezervasyonsuz yer bulmanın oldukça zor olduğu Antalya otellerinde ön rezervasyon yaptırmanızı mutlaka öneriyoruz.
 
Şimdiden keyifli bir tatil dileriz...
 
Yılın her mevsimi misafirlerini ağırlayan Antalya'da birçok otel hizmet veriyor. Çok sayıda konaklama tesisi olması nedeniyle de Antalya otel fiyatları her bütçeye hitap ediyor.
 
Yaz ve kış turizmi, kıyı ve yat turizmi, kültür turizmi ve daha pek çoğu... Antalya tam bir tatil ve turizm cenneti; yılın her dönemi, her mevsimi Antalya'da tatil yapmak mümkün. Hal böyle olunca da Antalya'da yüzlerce otel ve konaklama tesisi bulunuyor ve bu otellerin sunduğu fiyatlar da her bütçeye uygunluk gösteriyor.
Antalya'da tesis profili oldukça çeşitli olup, beldelere göre değişiklik gösteriyor. Örneğin Lara'da daha çok lüks oteller yaygınken, çevre beldelerde Antalya butik otellerini görmek mümkün. Olimpos, Adrasan gibi doğa ile iç içe olan sahil kesimlerinde bungalov otelle yer alırken, Side, Kemer, Alanya gibi yerler de her şey dahil hizmet veren büyük oteller bulunuyor.
 
Antalya 2016 otel fiyatları da tesis çeşitliliğine paralel olarak değişiklik gösteriyor. Lüks, 4 ve 5 yıldızlı Antalya otellerinin fiyatlarının gecelik konaklaması 400 TL'ye kadar çıkarken, bungalov, butik ve pansiyon tarzındaki Antalya otellerinde konaklama ücretleri 40-50 TL'ye kadar düşer.
 
Tatilinizi Antalya'da yapmak istiyorsanız eğer, konaklamayı tercih ettiğiniz bölge kadar tesisin de önemli olduğunu belirtelim. Çünkü kalabalık bir grupsanız ve uzun bir süre konaklama yapmayı düşünüyorsanız Antalya 2016 apart otel fiyatları sizin için daha uygun olacaktır. 2 kişilik kısa süreli konaklamalarda Antalya butik otellerin veya 4 ve 5 yıldızlı lüks otellerin 2016 fiyatları idealdir.
 
Antalya otel fiyatları sezona göre değişiklik gösteriyor. Antalya'da yaz sezonu mayıs ayında başlıyor, haziran-temmuz-ağustos aylarında en hareketli dönemini yaşıyor. Özellikle temmuz ve ağustos ayları Antalya otel fiyatlarının en yüksek olduğu dönem. Fakat çok sayıda tesis olması nedeniyle yüksek sezonda dahi Antalya otel fiyatları yine her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.
 
Antalya otellerinde uygun fiyatlarla konaklamanın en çok tercih edilen yolu erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak. Birkaç ay öncesinden yapılan rezervasyonlar sayesinde tatilciler Antalya otellerinde çok daha uygun fiyatlarla konaklama yapıyor ve tatillerini daha ekonomik hale getiriyorlar.

Otel Eklentileri
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE