Belpoint Beach Hotel

Fiyat
:
80 TL
60 TL
3 Gece / 4 Gün Tatil Paketi / 2 Tane Tur Aktivitesi | Denize 50 m. | Özel Sahil | / Herşey Dahil Otel / 3-6 Yaş Ücretsiz / 0-2 Yaş Ücretsiz / 7-11 Yaş %50 İndirim / Kampanyalı Odalarda Son Fırsatlar | Fiyatlar Artmadan Otel Rezervasyon Yetkilisinden Yer Ayırt Telefon : 0536 739 0751
3 Gece / 4 Gün Tatil Paketi
Tatil paketimiz ve turlarımız  Kemer Beldibi  bölgesinde 3 gece 4 gün herşey dahil  otel konaklamalı 2 tane tur aktivitesinden oluşmaktadır. konaklayacağınız otele ulaşdıktan sonra öncesinden size yer ayırtmış olduğumuz otele girişinizi yaptırdıktan sonra istiharat için odanızda dinlenmeye çekilip unutulmaz bir tatile başlangıç yapacaksınız.Konaklayacağınız otel denize 50 m.


Tur Bilgileri
 1. Gün : Otele Giriş Serbest Zaman Şehir     Gezisi  Havuz   ve   Plaj Aktiviteleri
  
  2. Gün : Tekne Turu


  3. Gün : Jeep Safari

  4. Gün : Otelden Çıkış Ve Türk Hamamı

 Paket Ayrıntıları

 1. Gün : Otele Giriş Havuz,Plaj,Dinlenme,   Serbest Zaman


Değerli misafirlerimiz ilk olarak adınaza yeriniz ayrılmış otele   giriş yapmak için tatil danışmanlarımızdan aldığınız adres otel   konumu ile otele olaşıp giriş işlemlerinizi yaptırıyorsunuz. otele   giriş yaptıktan sonra günün diğer kalan saatlerinde ister   istiharat  edebilir yada havuz plajda yüzebilir çevreyi tanıma   için  dolaşabilirsiniz.



 2. Gün : Kemer Tekne  Turu 


Güzergah

Korsan Mağarası,  Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu-Akvarium Koylarında Yüzme Molası, Eğlence Müzik Ve Köpük Partisi Mevcuttur.



 3. Gün : Kemer  Jeep Safari


Güzergah


Toplanma Merkezi, Doğa Fotoğrafı Çekimi, 2000 Yıllık Çınar Ağacı, Bizans Dönemi Kale Kalıntısı, Dağ Köyü, Mağara Ziyareti , Fotoğraf Molası, Nehirde Yüzme Molası


4. Gün : Çıkış Günü


Umarız en uygun fiyata farklı bir tatil yaptırabilmişisizdir.unutulmaz bir tatil anlıyışla hizmete devam edip başka bölgelerdede size hizmet vermekten mutluluk duyacağız iyi yolculuklar


 ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
 
 - 3 Gece 4 Gün HD.Otel Konaklaması 
   
 - Turlarda Alınan Öğle Yemeği
  
 - Profesyonel Rehberlik Hizmeti

 - Tur Sigortası
  
 - 2 Tane Ücretsiz Tur

 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
 
 - Tur Giriş Ücretleri

 - Turlarda Alınan İçecekler

 - Kişisel Harcamalar




Genel Bilgiler

Kemer Beldibi mevkiinde denize 50 metre mesafede konumlanmıştır. Tesis; 118 oda ve 250 yatak kapasitesi ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesisin restoran ve barında birçok lezzet alternatifi misafirlerin beğenisine sunulmaktadır. Tesiste bulunan Türk hamamı, sauna ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; açık yüzme havuzu ve çocuk havuzunda yüzebilir; animasyon ve aktivite imkanları ile eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

Deniz / Plaj 
 
Denize 50 m mesafedeki tesisin ince kum ve çakıl karışık plajı mevcut. Havuzda şezlong ve şemsiye; plajda ise şemsiye kullanımı ücretsiz.

Consept

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli ve yabancı alkollü (sadece bira ve şarap) ve alkolsüz içecekler, 10.30-22.00 saatleri arası ücretsiz. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli. Minibar ücretli olarak dolduruluyor.
 
A LA CARTE RESTORANLAR

A la carte restoran bulunuyor (Ücretli)

Hizmet Saatleri

07.30-10.00 Kahvaltı (Açık Büfe)
09.30-10.00 Geç Kahvaltı
10.30-22.00 Lobi Bar (Sıcak İçecekler)
10.30-22.00 Pool Bar (Sıcak İçecek, Meşrubatlar, Local Alkollü İçecekler)
12.30-14.00 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
12.30-14.00 Restaurant Bar (Sıcak İçecek, Meşrubatlar, Local Alkollü İçecekler)
19.00-21.00 Akşam Yemeği (Açık Büfe)
 
Otel Olanakları

Döviz Bozdurma, Kapalı Restoran, Açık Restoran, Lobi ,Resepsiyon Hizmeti, Masa Tenisi, Dart , Çocuk Havuzu ,Çocuk Kaydırağı (Mini) Lobi Bar *Doktor *Araç Kiralama *Pool Bar *Resepsiyon Kasası *Türk Kahvesi *Taze Sıkılmış Meyve Suları *Kablosuz İnternet *Hamam (giriş ücretsiz) *Sauna *Bilardo *Su Sporları *
* ile işaretli hizmetler ücretlidir
 
Ulaşım

Beldibi mevkiindeki tesis; Kemer merkeze 10 km, Antalya merkeze 15 km ve Antalya Havalimanı'na 30 km mesafede konumlanıyor.
 
Balayı
 
Şarap ve meyve ikramı
 
Not: Misafirlerin rezervasyon aşamasında balayı çifti olduğunu belirtmeleri gerekiyor.
 
Spor/Aktiveteler

Tesisin belirlediği akşamlar Pool Bar'da müzik ve eğlence aktiviteleri bulunuyor. 3 adet su kaydırağı mevcut (Çocuk ve yetişkin misafirler aynı kaydırağı kullanıyor).
 
Spa/Wellness

Tesisin spa ve wellness bölümünde; hamam (giriş ücretsiz), sauna ve masaj hizmeti gibi olanaklar bulunuyor.
 
Çocuk/Bebek

Tesiste çocuk misafirler için çocuk havuzu ve mini kaydırak bulunuyor.
 
Önemli bilgiler

Tesiste Her Şey Dahil sisteminden yararlanmak için kol bandı takma şartı bulunuyor.Otel yönetimi hava şartlarına göre aktiviteler için yer ve saat değişikliği yapabilir.Belpoint Beach Hotel odalarına giriş, saat 14.00'ten itibaren başlıyor. Odalardan çıkış saati ise en geç 12.00. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı ise mevsim koşullarına bağlı.Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

 


WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE