Barış Suite Hotel

Fiyat
:
220 TL
K.D 2 Gece 3 Gün 170 TL
2 Gece / 3 Gün Tatil Paketi / Kahvaltı Dahil 170-TL / Kadınlar Denizi 600 m. / Otel Konaklamalı + 1 Tane Tur / 0-6 Yaş Ücretsiz / 0-12 Yaş % 50 İndirim / Kampanyalı Odalarda Son Fırsatlar | Fiyatlar Artmadan Otel Rezervasyon Yetkilisinden Yer Ayırt Telefon : 0536 739 0751

2 Gece / 3 Gün Tatil Paketi
Tatil paketimiz ve turlarımız Kuşadası  bölgesinde 2 gece 3 gün herşey dahil  otel konaklamalı 1 tane tur aktivitesinden oluşmaktadır konaklayacağınız otele ulaşdıktan sonra öncesinden size yer ayırtmış olduğumuz otele girişinizi yaptırdıktan sonra istiharat için odanızda dinlenmeye çekilip yada Havuzda yüzebilirsiniz.  şehir merkezinde dolaşıp unutulmaz bir tatile başlangıç yapacaksınız.Konaklayacağınız otel Kadınlar Denize 600 m mesafededir. 


Tur Bilgileri
 1. Gün : Otele Giriş Serbest Zaman Şehir  Gezisi  Havuz  ve Plaj Aktiviteleri

  2. Gün:  Tekne Turu Yemekli ve yemek esnasında ücretsiz soft içecek
  

 
3  Gün :  Otelden Ayrılış
 Paket Ayrıntıları

 1. Gün : Otele Giriş Havuz,Plaj,Dinlenme,   Serbest Zaman


Değerli misafirlerimiz ilk olarak adınaza yeriniz ayrılmış otele   giriş yapmak için tatil danışmanlarımızdan aldığınız adres otel   konumu ile otele olaşıp giriş işlemlerinizi yaptırıyorsunuz. otele   giriş yaptıktan sonra günün diğer kalan saatlerinde ister   istiharat  edebilir yada havuz plajda yüzebilir çevreyi tanıma   için  dolaşabilirsiniz.

 2. Gün : Kuşadası Tekne  Turu 


Güzergah

Güvercin Ada, Baradan Koyu, Soğuk Su, Maydonoz Koyu, Akvaryum Koyu, Yonca Koyu

 3.Gün : Çıkış Günü

Umarız en uygun fiyata farklı bir tatil yaptırabilmişisizdir.unutulmaz bir tatil anlıyışla hizmete devam edip başka bölgelerdede size hizmet vermekten mutluluk duyacağız iyi yolculuklar


Ücretsizler

 - 2 Gece 3 Gün Apart Otel Konaklaması 
 - Turlarda Alınan Öğle Yemeği
 - Otelden Transferler
 - Profesyonel Rehberlik Hizmeti
 - Tur Sigortası
  - 1 Tane Ücretsiz Tur

 

Ücretliler
 
 - Otelden Alınan Yemek İçecekler
 - Tur Giriş Ücretleri
 - Turlarda Alınan İçecekler
 - Kişisel Harcamalar




Genel Apart Bilgisi

Kuşadası şehir merkezine ve Kadınlar Denizi’ne yürüme mesafesinde yer alan Barış Suite Hotel, merkezi konumuyla misafirlerine avantaj sağlıyor.

Yeme/İçme

Kahvaltı Dahil
 
Oda Özellikleri

Tesiste 24 oda mevcut. Odalarda; telefon, balkon, buklet banyo ürünleri, buzdolabı, duş, klima, mermer kaplı zemin, mini mutfak, oturma alanı, saç kurutma makinesi, su ısıtıcısı, televizyon, uyandırma servisi, yemek grubu, çalışma masası ve ütü gibi olanaklar bulunuyor.
 
Tesiste ayrıca masa tenisi, bisiklet kiralama, kuru temizleme, lobi bar, havalimanı servisi, çamaşırhane, resepsiyon kasası, doktor, açık havuz, otopark, asansör ve restoran gibi hizmetler de mevcut.

Havuz Bilgileri

Açık Büyük Havuz

Deniz/Plaj

Kadınlar Denizine ( Plaja) 600 m.
 
Konum Bilgileri

Barış Suite Hotel; İzmir Havaalanı’na 85 km, Hatay Otogarı’na ise 2 km mesafede bulunuyor.


Olanakları
 
Açık Havuz Asansör Restoran Ortak TV Alanı Tesise Ait Otopark Doktor *Masa Tenisi *Emanet Kasası *Lobi Bar *Servis (Ücretli) *Bisiklet Kiralama *Kuru Temizleme *Çamaşırhane *
* ile işaretli hizmetler ücretlidir
 
Önemli Bilgiler

Barış Suite Hotel, odalarına giriş, saat 14:00'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 12:00'dir. Evcil hayvan kabul ediliyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.Aile odaları veya bazı özel odalar haricinde, diğer odalarda yapılacak 2 + 2 veya 3 + 1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir.

 


 

 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE