Kuşadası Otel

Fiyat
:
70 TL
60 TL
Denize Kadınlar Plajına 8 Dakikalık Mesafede | Sadece Oda | Rezervasyon Yetkilisi Telefon WhatsApp Viber : 0536 739 0751
Ürün kodu
:
0536 739 07 51
Telefon Whatsappp Viber Bilgi Hattı : 0536 739 07 51
:
Genel Bilgiler
 
Kuşadası şehir merkezinde, komşu bir konumda, ünlü Bayanlar Plajı'na 8 dakikalık yürüme mesafesinde, Ege Denizi'nin muhteşem panoramik manzarasına sahip bu sessiz ve dinlendirici otel, bir teras, ücretsiz Wi-Fi, yüzme havuzu ve tüm alanlara erişim imkanı sunmaktadır

Pakete Dahil  Kuşadası Tekne Turu yada Millipark Tekne Turu Yemekli ve yemek esnasıdında içecekler ücretsiz. kola, fanta, sprite, su, çay, neskafe, Tavuk Izgara ,Makarna, Salata

Doğal Manzaralı

Tepenin üzerinde bulunan restoranların, lobideki ve ön bahçenin yanı sıra panoramik deniz manzarası çoğu odadan gelmektedir. Lobi veya bahçede rahatça otururken, teras restoranda lezzetli bir akşam yemeği yerken muhteşem manzaranın ve gün batımının keyfini çıkarabilir ve deneyebilirsiniz.

İyi Hizmet 

 otel tarafından sunulan hizmetler ve olanaklar göz önünde bulundurularak, bu otel kendi sınıfının üstünde ve üstünde bulacaksınız.

Oda Bilgileri

Tüm geniş ve konforlu 107 oda ve suitest özel banyo, duş ve saç kurutma makinesi, uydu TV, klima, telefon, tuvalet masası seti, koltuk ve masa takımı, minibar, deniz manzaralı panoromaya sahip özel geniş balkon ve hepsinde sıcak su. Otel her zaman saat sıcak su ile.

Havuz Bilgileri

Otel, magnezyum ve kalsiyum karbonatta ultra zengin, banyolarda, yüzme havuzunda serbestçe ve hamamında (Türk Hamamı) ve masaj odasında çalışan, kendine özgü doğal mineralli kaynak suyuna sahiptir. Hepsi misafirlerinin sağlıklı rahatlama içindir

Yeme İçme

Otelde günlük kahvaltı büfesi servis edilmektedir. Tesis bünyesindeki panoramik yemek teraslı restoranda çeşitli Türk ve dünya yemekleri sunulmaktadır.

Konum

Efes antik kenti ve Meryem Ana Evi sadece 18 km uzaklıktadır. İzmir Havaalanı 70 km uzaklıktadır. Hemen her dakikada bir toplu taşıma otobüsü otelin kapısında mevcuttur.

Hamam

 West Hotel, yetişkinler ve çocuklar için güzel bir açık yüzme havuzu, her türlü içki servisi, TV salonu, fitness merkezi, Türk hamamı gibi olağanüstü olanaklarıyla ailenizle birlikte dinlendirici bir tatil için ideal bir yerdir. formda kalmak ve rahatlatıcı anlar için bir masaj odası. Otelin bahçesi tüm konuklar için ek bir keyif ve rahatlama öneriyor.

Ulaşım Bilgisi

Kuşadası'nda elverişli konumuyla birlikte otel, geniş bir yelpazede hizmet ve olanaklar sunmaktadır. Verimli ancak çok ucuz toplu taşıma araçları, şehrin her yerine ve şehir içi otobüs terminaline sadece otelin kapısından talep edildiği taksiyle taksi olarak hemen hemen her dakikadır.

Otel Özelliği

Diğer İmkanlar; Çift asansör / asansör, fitness aktivitesi, masaj, türk hamamı, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, saat başı içki servisi, restoranlar, tıp doktoru servisi, çocuk oyun alanı, masa tenisi, bilardo, plaj şemsiyesi ve şezlong, döviz bürosu, tüm özellik klima, çamaşırhane, internet erişimi, kablo / kablosuz, ön büro, 24 saat, resepsiyonda faks hizmeti, bagaj odası, turistik bilgiler, ziyafet hizmeti, kongre merkezi, çamaşırhane gruplar, toplantı odası, oyun alanı, TV odası, ücretsiz otopark, havaalanına ve havaalanına ulaşım, Otelin büyük ücretsiz otoparkı bulunuyor.

Engelli Odaları

Engelli Konuklar için Odalar / İmkanlar, Aile Odaları Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Restoran (büfe), Snack bar, Güneşlenme terası.
 
 Hizmetler
 
Çamaşırhane, Döviz Alım Satım, Paketli öğle yemeği, Faks / fotokopi, Özel check-in / check-out, Özel diyet menüleri (istek üzerine)
 
Ücretsiz
 
İnternet Bedava! Wi-Fi ortak alanlarda ve odaların çoğunda mevcuttur.Ücretsiz Otopark Ücretsiz özel park yeri mevcuttur (rezervasyon gerekli değildir).
 
Otel turistik cazibe merkezlerine kolayca ulaşılabilecek mesafededir. Çok kolay erişilebilen daha başka tarihi yerler ve atraksiyonlar var.

 
 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE