Richmond Pamukkale Thermal

Fiyat
:
150 TL
128 TL
Yarım Pansiyon | Rezervasyon Yetkilisi | Telefon | 0536-739-0751 |
Ürün kodu
:
KAMPANYALI
Kampanyalı Otel, Son Fırsatlar
:
Richmond Pamukkale Thermal

Richmond Pamukkale Thermal; Pamukkale Karahayıt mevkiinde 314 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sunmaktadır. Tesis açık büfe Ana restoran, A La Carte restoran ve 4 adet bar ile misafirlerine birçok lezzet alternatifi sunmaktadır. Termal & SPA bünyesinde bulunan termal sulu kapalı havuz, sauna, Türk hamamı, şok havuzu, jakuzi, bakım ve masaj hizmetleri ile rahatlayabilir; Fitness merkezi ile formunuzu koruyabilirsiniz. Tesis; 5 adet toplantı ve balo salonu ile organizasyonlarınızı en iyi şekilde düzenlemenizi sağlayacaktır.
 
Otel Özellikleri

SPA – WI-FI – Hayvan Dostu Otel – Termal Otel – Kongre Oteli
 
SPA & Wellness

Otelin termal SPA bölümünde tavanı cam olan ve gün ışığını içeri alan bir termal havuz bulunmaktadır. Bunun dışında hareket terapisi, sauna, Türk hamamı, şok havuzu, jakuzi, masaj ve diğer kür hizmetleri ve Açık ve Kapalı Termal yüzme havuzu bulunmaktadır.
 
Termal Suyun Faydaları:

❀ Romatizmal hastalıklar,
❀ Kronik bel ağrısı,
❀ Kadın hastalıkları,
❀ Sinirsel (stres ve strese bağlı) hastalıklar,
❀ Deri hastalıkları,
❀  Metabolizma (beslenme) bozuklukları,
❀  Böbrek ve idrar yolu hastalıkları,
❀  Mide, bağırsak, safra kesesi hastalıkları,
❀  Kireçleme, kemik ve eklem hastalıkları,
❀  Hastalık ve ameliyat sonrası rahatsızlıklar.
 
Aktiviteler:

Badminton - Masa Tenisi - Fitness Center - İnternet Cafe - Basketbol - Oyun Salonu - Petank - Bocce.
 
Çocuk / Bebek

Çocuk havuzu - Mini Golf
 
Toplantı Olanakları:
Otelde 5 adet toplantı ve organizasyon salonu bulunmaktadır. Salonlarda; profesyonel teknik destek ekibi, kablolu ve kablosuz internet, kablolu ve telsiz mikrofonlar, DVD oynatıcı, ses sistemi, tepegöz projektör, LCD projektör, tele konferans sistemleri, projektör perdeleri, dizüstü bilgisayar, ofis ekipmanları, kürsü, platform ve flipchart bulunmaktadır. 
 
Konsept:

Yarım Pansiyon
 
Yarım Pansiyon konaklamalarda, sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri dışında alınan yiyecekler ve içecekler ücretlidir. Tam Pansiyon konaklamalarda sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri dışında alınan yiyecekler ve içecekler ücretlidir. A'La Carte restoran ücretlidir. 
 
Hizmet Saatleri:

06.00-10.00 Kahvaltı
12.30-14.00 Öğle Yemeği
19.30-21.30 Akşam Yemeği
 
Restaurantlar:

Tesiste A'La Carte Restaurant bulunmaktadır.
 
 
Ücretsiz hizmetler

Kapalı Restoran - Bahçe - Resepsiyon Hizmeti - Kablosuz İnternet - Oyun Salonu - Otopark - Lobi - Badminton - Masa Tenisi - Sauna - Fitness Center - Kapalı Termal Havuz - Hamam - Basketbol - Havuz.
 
Ücretli Hizmetler:

Masaj - Doktor - İnternet Cafe - Araç Kiralama - Kuaför - Bar - Çamaşırhane - Alışveriş Merkezi - Minimarket - Toplantı Salonu - Kuru Temizleme - Spa Merkezi.
 
Balayı Konsepti:

Balayı çiftlerine özel oda süslemesi.
 
  Oda Özellikleri

Odalarda; Halı Kaplı Zemin - Elektronik Anahtar Sistemi - Merkezi Klima - Duşakabin - Kablosuz İnternet - Televizyon - Uydu TV - Makyaj Aynası - Banyo - Saç Kurutma Makinesi - Oda Servisi - Telefon ve Minibar bulunmaktadır.
 
  Yakın Merkezler

Pamukkale Şehir merkezine 6 km. mesafedir.
Denizli Çardak Havaalanına 60 km. mesafedir.
 
  Konum Bilgisi

Karahayıt mevkiinde bulunmaktadır.
 
  Otel Olanakları

Bahçe, Lobi, Kapalı Restoran, Resepsiyon Hizmeti ,Oyun Salonu, Kablosuz İnternet, Restoran, Otopark, Hamam, Fitness, Center, Basketbol, Kapalı Termal Havuz, Masa Tenisi, Badminton, Havuz, Sauna, Masaj *Araç Kiralama *Bar *Çamaşırhane *Toplantı Salonu *Doktor *Alışveriş Merkezi *Kuru Temizleme *Minimarket *İnternet Cafe *Kuaför *Spa Merkezi *Çocuk Bakıcısı *
* ile işaretli hizmetler ücretlidir
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE