Akyaka Dalış Turu

Fiyat
:
00 TL
00 TL
Rezervasyon Yetkilisi | Telefon | 0536-739-0751 |
Akyaka Dalış Turu 

Akyaka Marmaris'te dalış, su sporları sevenler için popüler olan aktivitelerden bir tanesi. Marmaris'in ikilimi, doğası, denizi ve deniz tabanı, dalış tutkunları için çok güzel imkanlar sunmaktadır.  Gerek eğitimli dalgıçlar, gerekse yeni başlayanlr Turumuz Uygundur. 


Tur Programı
 
2 Dalış Bölgesinde Cennet Adası, Kadırga Koyu
 

 

Tur Bilgileri


Teknelerde he türlü dalış donanımı bulunduğundan malzeme almanıza bile gerek yok. Klasik bir dalış turu ortalama 15-20 kişilik olarak yapılıyor. Alınan eğitimden sonra sertifikalı gözetmenler eşliğinde Marmaris'in berrak sularında ve muhteşem deniz altı ortamında dalış keyfi başlıyor. Dalış Yapacaklar sertifikalaı Dalış eğitmrnlerimizle dalış yapacaklar



Tur Ayrıntıları

Sualtı yaşamının gizemi! Tüm beceri düzeyleri için bir su altı tecrübesi. Ilık ve berrak sularda sertifikalı dalgıçlar eşliğinde dalış turlarımız, tam kaliteli ve lisanslı öğretim elemanları ile donatılmıştır. ilk kez dalış yapacaklar İçin tanıtım dalışları için dalış öğretmenleri tarafından bilgilendirilirler. İki dalış yaklaşık 30'ar dakika olacaktır. Eğer bir acemi iseniz o zaman su işaretleri, ve yüzme teknikleri altında, ekipman kullanımı hakkında tam bir dalış eğitimi alabileceksiniz. Ayrıca film ve resimlerin bulunduğu DVD'leri satın alabilirsiniz ve aynı zamanda bir dalış sertifikası satın alabilirsiniz. Otelden alınış ve geri bırakılma, öğle yemeği ve ekipmanlar fiyata dahildir. 

 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Otelden Ulaşım, Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para


 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE