Alanya Jeep Safari

Fiyat
:
00 TL
00 TL
Hergün | Yemekli | Fiyat Artmadan Direrk Rezervasyon Yetkilisinden Yer Ayırt Telefon Whatsapp Viber : 0536 739 07 51
Alanya Safari Turu

Jeep safari,araçlarımızın sizleri almasıyla başlar. Şoförlerimiz profesyonel olup tam belge ve yetkiye sahiptir. Sizlere tur sonuna kadar gereken tüm ilgiyi göstermekle yükümlüdürler. Jeepler ilk başta Alanya’nın manzarası en güzel yerlerinden birine Seyir Terasına doğru yol alır. Seyir terasında verilen kısa brifingten sonra manzaraya karşı fotoğraf çekebilirsiniz. 



Tur Güzergahı
 
Seyir Terası, Fotoğraf Çekimi, Offroad, Toros dağları, Köy evleri, Cami, Köy okulu, Dim Barajı, Çayda Yüzme Molası, Havuz, Balık Tutma Otele Dönüş
 

Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

Aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısını yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 
7/24 Whatsaptan Bilgi Alınız


İster yurdışından ister yurtiçinden ne zaman isterseniz bize whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.size hızlı bir şekilde gerş dönüş yapacağız. 


Kaliteli Hizmet ve En İyi Fiyat


önemli olan kaliteli hizmetten en uygun fiyata yararlanmak. bunun için çalışmalarımız devam ediyor.


jeepde Kaç Kişi oluyor

 

jeeplerinde aynı araçlar gibi resmi kapasiteleri vardır. bu yüzden  resmi tatillerde bayramlarda hafta sonları çok öncesinden yer ayıttırmkata fayda var. gününe göre teknelerde kişi sayısı değişebiliyor tam sayı için tekne yetkilimizden bilgi alınız.


jeep Turu Fiyatları

 

Amacımız misafirlerimize en doğru bilgileri verip  en uygun fiyata en iyi birşekilde hizmet verip teknemizden ayrılmalarını sağlamak.Grup olarak tura katılaacak misafirlerimize extra indirim tekne yetkilimiz tarafından yapılacaktır.lütfen bilgi alınız. 

 
Kişi başı   00-TL
7-12 Yaş   00-TL
0-6 Yaş Çocuklar bebekler 00-TL


Jeep Turuna Yemek Dahilmi 

 

tekne turumuza teknede özenle  hazırladığımız öğle yemeği fiyata dahildir


Araç Park Yeri Varmı  

 

Araçları ile gelen misafirlerimize tekne yetkilimiz tarafından park yeri bilgisi verilip yardımcı olunacaktır.  

 

 Jeep Nereden Hareket Ediyor

 

Jeep yetkilimizden turun nereden hareket edeceği konumu isteyiniz. Yada otellerden toplama yapıyoruz


 
 

Tura Ulaşım 
 
 tura katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre uzaklığa göre hem ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz. 


Yanımda Ne Getireyim 

 

Havlu, Deniz Gözlüğü, Şort ,Mayo ,Terlik Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 

 
Seyir Terası

Bulusma yerinde tüm araçlar toplanir ve program baslar; Ilk duragimiz Alanya'ya kusbakisi bir manzara sunan Seyir Terasi. Seyir Terasinda doğa harikası fotoğraf çekebilirsiniz

 
Toros dağları 

Alanya'nın hemen ardında en yükseği 3,500 metreye erişen zirvesi ile Toros dağları uzanır. Alanya'ya en yakın ve en yüksek olanı ise kentin doğusunda yer alan 1,649 metrelik Cebelireis tir. Yapraklarını döken ve her mevsim yeşil kalan ağaçları, derin vadileri, akarsuları ve şelaleleri ile Toros Dağları, mukayese edilemez ...


Köy evleri
 
Köylü teyzelerimiz gözleme ve el işçiliği olan kolye vb. eşyaları siz değerli müşterilerimize gösterir. İsteyen beğendiği herhangi bir şeyi alabilir fakat hiç kimse bir şey almak zorunda değildir. Köy ziyareti sırasında Cami , Köy Okulu ve Köy evleri ziyareti gerçekleşir ve Rehber arkadaşımız size her gezilen yer hakkında bilgiler verir. Daha sonra büyük ve küçük demeden bir çok kanyon gözükür ve sizlere ufak ufak fotoğraf molaları verilir. 

 
Dim Barajı, 
 
 Dimçayı’nda yemekten sonra yüzme keyfini yaşayabilrsiniz. Açıkca belirtmek isteriz ki su çok soğuktur. İsterseniz havuzda kaydıraklar ile zaman geçirebilirsiniz veya nehirde balık tutabilirsiniz


Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Otelden Ulaşım, Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 
Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE