Antalya Jeep Safari

Fiyat
:
40 £
30 £
Hergün | Yemekli | Tavuk Izgara - Makarna - Salata | Fiyat Artmadan Direkt Tekne Yetkilisinden Yer Ayırt Telefon Whatsapp Viber : 0536 739 07 51
Antalya Safari Turu
 
 
Kemer'de jeep safari yaparak yerleşim alanlarını keşfedebilir, trekking yapabilir, plajlarda serinleyebilir, su sporlarını deneyebilir, tekne turlarına katılabilir, dalış noktalarında keşfe çıkabilir ya da yaz boyunca düzenlenen etkinliklerden birine katılarak tüm yılın stresini üzerinizden atabilirsiniz



Tur Programı

Otelden Alınış, Doğa Fotoğrafı Çekimi, 2000 Yıllık Çınar Ağacı, Bizans Dönemi Kale Kalıntısı, Dağ Köyü, Mağara Ziyareti , Fotoğraf Molası, Nehirde Yüzme Molas
 

Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

Aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısını yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 
7/24 Whatsaptan Bilgi Alınız


İster yurdışından ister yurtiçinden ne zaman isterseniz bize whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.size hızlı bir şekilde gerş dönüş yapacağız. 


Kaliteli Hizmet ve En İyi Fiyat


önemli olan kaliteli hizmetten en uygun fiyata yararlanmak. bunun için çalışmalarımız devam ediyor.


jeepde Kaç Kişi oluyor

 

jeeplerinde aynı araçlar gibi resmi kapasiteleri vardır. bu yüzden  resmi tatillerde bayramlarda hafta sonları çok öncesinden yer ayıttırmkata fayda var. gününe göre teknelerde kişi sayısı değişebiliyor tam sayı için tekne yetkilimizden bilgi alınız.


jeep Turu Fiyatları

 

Amacımız misafirlerimize en doğru bilgileri verip  en uygun fiyata en iyi birşekilde hizmet verip teknemizden ayrılmalarını sağlamak.Grup olarak tura katılaacak misafirlerimize extra indirim tekne yetkilimiz tarafından yapılacaktır.lütfen bilgi alınız. 

 
Kişi başı   00-TL
7-12 Yaş   00-TL
0-6 Yaş Çocuklar bebekler 00-TL


Jeep Turuna Yemek Dahilmi 

 

tekne turumuza teknede özenle  hazırladığımız öğle yemeği fiyata dahildir


Araç Park Yeri Varmı  

 

Araçları ile gelen misafirlerimize tekne yetkilimiz tarafından park yeri bilgisi verilip yardımcı olunacaktır.  

 

 Jeep Nereden Hareket Ediyor

 

Jeep yetkilimizden turun nereden hareket edeceği konumu isteyiniz. Yada otellerden toplama yapıyoruz


 
 

Tura Ulaşım 
 
 tura katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre uzaklığa göre hem ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz. 


Yanımda Ne Getireyim 

 

Havlu, Deniz Gözlüğü, Şort ,Mayo ,Terlik Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 




Fotoğraf Molası

Daha sonra Aslanbucak-Kesme bogazina gelinir.Burada araclarimiz arazi vitesine alınarak stabilize yol kullanilarak somaksehri güzergahi takip edilip bu bölgede bulunan akarsu yataginda fotograf molasi verilir.Mütabiken deniz seviyesinden 680 m. yükseklikteki Gedeleme köyüne gelinir.

Çınar Ağacı



Burada araclar park edilerek 400mt ilerideki 2000 yillik 27mt. genisligindeki cinar agaci ziyareti ve Lykyalilar döneminden kalma tarihi harabeler ve kale gezilir.

Dinlenme Molası

Daha sonra araclarimiz park ettigimiz yerde 20 dakika mola verilir.



Fotoğraf Çekimi

Daha sonra OVACİK yayla yolu güzergahi takip edilerek 1000mt. yükseklikteki fotograf molasından sonra Sogucaksu mevkiinden geçilip Agalar Köyü istikametine devam edilir.Tahta köprü mevkiinde yayla insanının yaşam tarzı ve kültürü hakkında kısa bilgi verilir.



Köy Evi Ziyareti

Köy evi ziyareti yapilir ve burada arzu eden misafirlerimiz icin tada bilecekleri gözleme ve taze kekik cayi bulunmaktadir(ücrete tabii).


Öğle Yemeği

Daha sonra Altınyaka köyüne gidilerek burada ögle yemegi molası verilir. Menü: Alabalk fırında veya yagda tavuk , fırında yada ızgarada omlet,mevsim salatasi ve mevsim meyvesinden olusur.



Yüzme Molası

Tüm mola yerlerindeki soguk ve sıcak icecekler ekstra ve ücrete tabii değildir. Yemek sonrasi araclarimizla ulasabilecegimiz en yüksek zirve 1540 mt.sedir ormanlarinin ve toroslarin essiz güzeliginin net görülebilecgi noktada,fotograf molasi verilir.Fotograf molasindan sonra yine Sogucaksu istikameti takip edilerek beydaglari ,kesme bogazi, mevkiinde yüzme molasi verilir. Yüzme molasindan sonra dönüşe geçilerek 15:30-16:00 gibi başlangiç noktasinda olunur.
Transfer bölgelerimiz ; Beldibi , Göynük , Kemer , Kiriş , Çamyuva ve Tekirova'dır. Bütün transferlerimiz otelden otele'dir.



Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Otelden Ulaşım, Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 
Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para

 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE