Antalya Rafting Turu

Fiyat
:
750 TL
550 TL
Rezervasyon Yetkilisi Yetkili TELEFON 0536 739 0751

Antalya Köprülü Kanyon Rafting 

Antalyada heyecan verici ve adrenalin dolu tam günlük bir rafting turu için Köprülü Kanyon Milli Parkı'nı deneyimleyin. Antalya'nın Toros dağları eteklerindeki Antalya milli parkından geçen ünlü Köprüçay ırmağında baştan çıkaran bakir bir doğada unutulmaz bir Rafting aktivitesini deneyimleyin! 

Oluk Köprü 'den yaklaşık 100 metre önce su durağandır ve nehir bir havuz şeklini alır burası rafting turuna başlamak için ideal bir noktadır. Rafting turu boyunca karşılaşılan şelaleler çevrenin güzelliğine güzellik katar. Her dökülen şelale sonrasında nehir giderek yavaşlar ve görkemli konumunun tadına varılmasına imkan tanır. Rafting Turu doğa , tarih, spor, ve animasyonlar eşliğinde 14 km sonra sona erer.
 

Beyaz Su Rafting
 

Mükemmel bir rafting deneyimi arıyorsanız, bize gelin! Beyaz su raftinginin heyecanını ve heyecanını keşfedin ve yerel manzaraların çeşitliliğinin tadını çıkarın!
En iyi rafting noktalarını keşfederek Antalya'daki tatilinizi unutulmaz kılın! Zorlu akıntılardan daha ılımlı nehirlere kadar, bu popüler destinasyonu bu kadar özel yapanın ne olduğunu öğrenin!
Ve Rafting'in başlangıç noktasına varışımızdan önce tüm hazırlıklar tamamlanır, ve misafirler dillerine göre gruplara ayrılırlar.Başlangıcın hemen akabinde, Başlangıç bölgesine yakın bölgede bulunan tarihi köprü ziyaret edilir.Eğlence ve coşku dolu aktiviteler nehirde rafting boyunca devam eder. 

 

Yemek
 

Ve Nehir kenarında bulunan restaurantta harika bir öğlen yemeği alıyoruz. Yemek ödediğiniz fiyata dahildir, içecekler hariçtir.

 

FİYATA DAHİL OLANLAR:
 
Öğle yemeği , Rehberlik hizmetleri, Kask, can yeleği, tekne

İSTEĞE BAĞLI EKSTRALAR:
 

İçecekler, Fotoğraflar, Dvd vb.
 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE