Belek Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
Belek Özel Tekne Kiralama Turu

Sıkıcı bir yılın ardından iyi bir tatile çıkmayı düşünelere özel tekne kiralama tekliflerimiz var. beleğin en yakın koylarında şelalede doyasıya yüzme fırsatı yakalayacağınız özel teknelerimiz sizin için hazır. ister yemekli yada yemeksiz gün boyu yada saatlik ve yatılı olarak kiralayabilirsiniz. özel teknelerde isteğinize göre yemek yapabiliriz. özel teknelerimiz motoryat gulet küçük tekne vb. ile hizmet vermekteyiz. eşiniz ile yada akrabalarınızla komşunuzla arkadaşlarınızla bir tekne kiralayabilirsiniz. tekneler sabah 10 dan 20:00 ye kadar kiralanabilinir. 
 
 

Tekne Turu Programı:  
 
 
Tur-1 Korsan Mağarası,  Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu-Akvarium Koylarında Yüzme Molası,
 

 

 

Tur 2:    Adrasan Kalkışlı  , Suluada Plajı, Cennet Koyu, Ceneviz koyu, Korsan Koyu 

Tur 3: Çıralı Kalkışlı: Cennet Koyu, Sazak Koyu, Olimpos Koyu Ceneviz Limanı, Çoban Limanı, Akvaryum Koyu, Mağaralar 

 

Belek Özel Tekne Turu
 
Tam Gün Özel Tekne Ekonomik 10:00 dan 17:00 Kadar. ister yemeğinizi içeceğinizi yanınızda getiriniz yada ahçımız  kaptanımız pişirip servis yapılsın. Not:  yemek dahil seçeneklerimizde var Önemli Hetürlü bütçeye uygun tekne ve yat gulet motoryatlarımız var lütfen nasıl bir tekne istediğinizi tekne yetkilimize anlatıp bilgi alınız.  

 

 
Kabinli Yatılı Gulet Kiralama


Yatılı Özel Gulet Motoryat Kiralama İster  1 gecelik ister 3 günlük yada 1 haftalık kabinli tekne seçeneği yemeğinizi içeceğinizi kendiniz getiriyorsunuz ahçımız pişirip servis yapıyor  yada zamanınız yoksa alışverişi bizde yapabiliriz.

,

Özel Motoryat Kabinli Günlük Yada Yatılı

 

2 saatlik Doğum Günü Turları
2 Saatlik Evlilk Teklifi Turları
4 Saatlik İş Yemeği Turları
Gece Özel Tekne Turu
 
Hertürlü istek için bilgi alabilirsiniz.Özel Tekneler Kişi Sayısına Farklı  tekne ve  kapasitesine Özel Yemek İsteklerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Önemli erkenden teknenizi ayıttırarak daha fazla ödemeyiniz. Aileler için kaptan ve eşi hizmet veren tekne seçeneklerimiz var  Lütfen bilgi alınız

 



Korsan Mağarası
 
Korsan mağarası denizin alt tarafındadır . Teknelerle gidilir. Yarımada çevresindeki tekne turlarında ilk mağaradır. 10 metre genişliğinde ve altı metre yüksekliğinde ağzı vardır. Küçük teknelerle mağaranın içine girilebilir.

Cennet Koyu
 
Kemer İlçesi'nin Çamyuva bölgesinde Beydağları Milli Parkı içinde yer alan ve halk diliyle Cennet Koyu olarak bilinen Koy diğer adıyla alacasu diyede adlandırılır.

Cleopatra Koyu
 
Kemer İlçesi Tekirova Beldesi’nde bulunan Beydağları’nın denize dik indiği Cleopatra Koyu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Yatların uğrak yeri olan bölgede yer alan ve rivayete göre bir zamanlar Doğu Roma İmparatoru Marcus Antonius’un sevgilisi Cleopatra’nın aşkını ölümsüzleştirmek için dağa oyma yöntemi ile yaptırdığı siluete tatilciler adeta hayranlık duyuyor.Kemer’in eşsiz koylarını ziyaret etmek üzere günübirlik yat turlarına çıkan yerli ve yabancı tatilciler, koyların güzelliğinin yanı sıra Cleopatra siluetinin bulunduğu kayayı görmeden geçmiyor.

Phaselis Koyu
 
Bir zamanlar üç ayrı limana sahip önemli bir ticaret merkezi olan Phaselis antik kentinde Yüzme Molası.Burada, şehrin tarihi önemini vurgulayan muhteşem antik eserler göreceksiniz; su kemerleri, pazar yerleri, hamamlar ve bir antik tiyatro.Koyları çevreleyen muhteşem çakıl plajlarda keyifle yüzmenin tadına varacaksınız; buradaki masmavi, berrak sular hem sığ hem de sakin ve güvenlidir.

Akvaryum Koyu
 
Kemer civarındaki en güzel koylardan  biri olan bu koy hem yüzmeye yeni başlayanlar, hem de beraberindeki aile üyeleri ve arkadaşları için yüzme, şnorkel yapma ve güneşlenme olanakları itibarıyla idealdir. Akvaryum Koyu, Kemer Yat Limanı'na 18 dk. mesafede olup buraya ulaşım sadece denizden ulaşım vardır.
 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
 Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para
 
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE