Belek Atv Safari

Fiyat
:
00 Euro
00 Euro
ÖNEMLİ !!! SADECE WHATSAPP'TAN BİLGİ VERİYORUZ / ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI EN KOLAY HIZLI YAZILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN WHATSAPP'TAN YAZINIZ) / ANTALYA'DAN SERVİS ÜCRETİ KİŞİ BAŞI 00-TL / GRUP FİYATI 00tl AZ KİŞİLERE 00-TL / YEMEKLİ / KÖPÜK PARTLİ AİLLERDE RAHATLIKLA TURUMUZA KATILABİLİR / GRUP KARMA TEKNESİ ÖZEL TEKNE KİRALAMA İÇİN AŞŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ

Belek Utv Safari Turu

 

Eğlenceyi adrenalini seven yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği popüler turlardan birisidir.Kemer atv safari turu  için hazırlamış olduğumuz  doğal parkurlarda profesyonel rehber ve ekip birliğinde düzenliyoruz. 7’den 70’e herkese unutulmaz bir adrenalin yaşatmak için sizleri bekliyoruz.

 

 

 - 09:00         Otelden Alınış

 
 - 10:15 
          Parkura Varış
 
 -  12:30         Tur Süresi
 
 -  14:00          Otele Dönüş
 
 
Atv  Utv Turu 

bol eğlenceli adralin ,off road turudur, özellikle gençler mutlaka katılmasını tafsiye ederiz, Tatiliniz eğlence neşe ve renk katacak bir aktifitedir, hemen size uygun saati secin ve yerinizi ayırtın, günde 4 ,5 kez düzenlenmektedir zaman sorunu yaşamazsınız. Tura isteyen misafirlerimiz bir ATV Ye iki kişi Binebillir


Utv Turuna Nasıl Katılırsınız? Atv Turuna katılamak çok basit, Harika Bir Tur Eğlence Dolu bir Atv Turu Sizi Bekliyor- Tur Günde  4 Defa  Yapılmaktadır Saat: 10:00/ 12:00/ 14:00/ 16:00 .
 

Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısı kaç adet atv yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 

Atv Turu Nerede Yapılıyor

Atv turu'muz birkaç özel parkurumzda ormalık alan ve plajda tozlu yollarda dere kenarlarında  yapıyoruz parku bilgisi alınız.  

 

Ulaşım 
 

atv safariye katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre uzaklığa göre hem ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz. 

 

Ne Giymeliyim 
 

atv safarı turu'nda parkurumuz tozlu biraz çamurlu biraz ıslatma yapabiliyoruz bundan dolayı yanınızda yedek kıyafet getirmeniz yararlı olabilir. elbise olarak daha eski koyu renk daha uygun olur. rahat elbiseler seçilmesi tavsiye ediyoruz. 

 

Yanımda Ne Getireyim 

 

Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 

 

Atv Kulanımı 
 

Atv utv kulanmak için ehliyete gerek yok. tur öncesi atv kullanımı eğitimi vereceğiz test sürüşü yaptıracağız sizin ve diğer misafirlerin güvenliği için. motorlar otamatik kullanması çok basittir





Deneme Sürüşü

Kemer Atv  turumuz 3'5 saat süren yarım günlük bir organizasyondur.Toplam da yaklaşık olarak 2 saat motor üstünde geriye kalan zaman ise otelden alınış ve bilgi için kullanılır.Atv safari turu bir ön lider ve bir arka lider eşliğinde yapılmaktadır.Tur boyunca rehberimiz ve liderlerimiz sizlere eşlik edecek ve tüm sorunlarınızla ilgilenecektir



Önemli

* Program ve saatler kati olmayıp değişikliğe uğrayabilir.
 
Servisle alınış bölgeleri : Kemer ve Çevresi
 
Tur Başlangıç/Bitiş saatleri : 14:00 – 17.30 arası 
 

Fiyata dahil olanlar 

 Rehberlik , Ulaşım
 
Fiyata dahil olmayanlar 

 İçecekler Fotoğraf vb.
 
 
Yanınızda Bulunsun  

 Güneş kremi, 
 

Aklınızda bulunsun 

 

Fotoğraf Makine ve Kameraların toz ve sudan zarar görmemesi için Poşet alınız


Önemli Not

Otellerden-Aparttan bulunduğunuz yerden gidiş dönüş servisi
 
DİĞER TURLAR
 
TEKNE TURU JEEP RAFTİNG AT BİNME   250-TL
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE