Belek Muhafazakar Özel Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
WHATSAPP HATTI 0543 619 9214
:

Belek Lara Tessettür Yat Kiralama

 
Genel Bilgiler : Mutaassıp aileler için veya gruplar için,  Muhafazakar Yat Kiralama, bayan personelli yada Bayan kaptan ve eşi seçeneği ile islami kurallara uygun tekne turu düzenlemekteyiz. amacımız ailler hiç rahtsız olmadan turlarını yapıp mutlu bir şekilde teknemizden ayrılması . örnek olarak teknelerde kadınların yapmakta zorlandığı işler ve güvenlik açısından   erkek kaptan ve eşi seçeneğini tavsiye ediyoruz. ailler denize girerken kaptanımız kabine giriyor ve ailllere hiç rahatsızlık vermiyoruz.     özel tekne  gulet, motor yat,normal günlük tekne, yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi İster günlük tekne yada günlük 3 günlük 1 haftalık  günlük yatılı kabinli gulet motoryat  Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 17:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşf edebilirsiniz,  profosyenel Kaptanımız ve Personelimiz, emin olunki, Özel Tekne Turu, unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır..   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet motoryat sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz,  Günlük , iki günlük üç günlük  Dört günlük beş günlük Haftalık gibi, Teknede özel yemekler ve istekler için lütfen bilgi alınız. Kişi sayısına göre fiyatlarda değişiklik olabilir.Daha çok Sakin Koyları tercih ediyoruz daha farkı koylara gitmek için lütfen yetkılimizden bilgi alınız.size ve ailenize arkadaş gruplarınıza  özel tekne  gulet, motor yat,normal günlük tekne, yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi. Önemli ,Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız.

 

Tekne Turu Programı:  

Tur 1  Beldibi Gizlikoy ,Sıçan Adası, Kleopatra Plajı 
 
Tur 2  Korsan Mağarası,  Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu-Akvarium Koyu
 
Tur 3 Tur Programı : Adrasan Koyu, Suluada Plajı , Olimpos Sahili, Cennet Koyu, Ceneviz koyu, Korsan Koyu, 

 

Belek Lara  İslami Tekne Kiralama 
 
Tam Gün Özel Tekne Ekonomik 10:00 dan 17:00 Kadar. ister yemeğinizi içeceğinizi yanınızda getiriniz yada ahçımız  kaptanımız pişirip servis yapılsın. Not:  yemek dahil seçeneklerimizde var Önemli Hetürlü bütçeye uygun tekne ve yat gulet motoryatlarımız var lütfen nasıl bir tekne istediğinizi tekne yetkilimize anlatıp bilgi alınız.  

Yarım Gün Özel Tekne  3-4 saatlik 
 
Kabinli Yatılı Gulet Kiralama


Yatılı Özel Gulet Motoryat Kiralama İster  1 gecelik ister 3 günlük yada 1 haftalık kabinli tekne seçeneği yemeğinizi içeceğinizi kendiniz getiriyorsunuz ahçımız pişirip servis yapıyor  yada zamanınız yoksa alışverişi bizde yapabiliriz.

Özel Motoryat Kabinli Günlük Yada Yatılı

2 saatlik Doğum Günü Turları
2 Saatlik Evlilk Teklifi Turları
4 Saatlik İş Yemeği Turları
Gece Özel Tekne Turu
 
Hertürlü istek için bilgi alabilirsiniz.Özel Tekneler Kişi Sayısına Farklı  tekne ve  kapasitesine Özel Yemek İsteklerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Önemli erkenden teknenizi ayıttırarak daha fazla ödemeyiniz. Aileler için kaptan ve eşi hizmet veren tekne seçeneklerimiz var  Lütfen bilgi alınız.

KORONA ÖNLEMLERİ ÖNEMLİ !!
Teknemizde korona önlemleri çerçevesinde yarı kapasite çıkıyoruz.teknemiz hergün dezenfektan ile temizleniyor.

Tekne Yetkilisi  Telefon  

TELEFON: 0536 739 0751

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE