Gündoğan Atv Turu

Fiyat
:
50 Euro
38 Euro
SADECE WHATSAPP'TAN BİLGİ VERİYORUZ / TUR SAATLERİ: 09:00 - 11:00 - 15:00 - 17:00 GÜNDE 3 DEFA TUR DÜZENLİYORUZ ATV'ye 1 KİŞİ BİNERSE 38€ euro 2 KİŞİ 1 ATV ye binerse 50€ euro / BUGGY'e 1 KİŞİ BİNERSE 00-TL 2 KİŞİ 1 BUGGY'e BİNERSE 00-TL GRUPLARA ÖZEL FİYAT SEANS REZERVASYON BİLGİ FOTOĞRAF FİYAT İÇİN AŞŞAĞIDAKİ WHATSAP BUTONUNDAN YAZINIZ

 

  Gündoğan Atv Safari

 

Bodrum Gündoğan Atv safari,  Eğlenceyi adrenalini seven yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği popüler turlardan birisidir.Bodrum atv safari turu Bodrum Merkeze 25 km uzaklıktaki  sizler için hazırlamış olduğumuz  doğal parkurlarda profesyonel rehber ve ekip birliğinde düzenliyoruz. 7’den 70’e herkese unutulmaz bir adrenalin yaşatmak için sizleri bekliyoruz.

atv safari için doğal parkurlarımızda yapıyoruz.

 
 

Gündoğan Atv Turu Fiyatları

 

bol eğlenceli adralin ,off road turudur, özellikle gençler mutlaka katılmasını tafsiye ederiz, Tatiliniz eğlence neşe ve renk katacak bir aktifitedir, hemen size uygun saati secin ve yerinizi ayırtın, günde 4 ,5 kez düzenlenmektedir zaman sorunu yaşamazsınız. Tura isteyen misafirlerimiz bir ATV Ye iki kişi Binebilir


Gündoğan Atv Safari Turu
 
 
Turuna Nasıl Katılırsınız? Atv Turuna katılamak çok basit, Harika Bir Tur Eğlence Dolu bir Atv Turu Sizi Bekliyor- Tur Günde  4 Defa  Yapılmaktadır Saat: 10:00/ 12:00/ 14:00/ 16:00 .


Deneme Sürüşü

 Atv Safari turumuz 3'5 saat süren yarım günlük bir organizasyondur.Toplam da yaklaşık olarak 1 saat 7 de motor üstünde geriye kalan zaman ise otelden alınış ve bilgi için kullanılır.Atv safari turu bir ön lider ve bir arka lider eşliğinde yapılmaktadır.Tur boyunca rehberimiz ve liderlerimiz sizlere eşlik edecek ve tüm sorunlarınızla ilgilenecektir.

 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 

 Sigorta,  Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 
Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE