Bozburun Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
WHATSAPP HATTI 0536 739 07 51
:
Bozburun Özel Tekne Kiralama
 
 
Bozburun söğüt selimiye hisarönü orhaniye  bölgesinde en iyi en turkuaz denizi ve yemyeşil doğasıyla koylarıyla tatilcilere unutulmaz özel tekne kiralama hizmetinden yarlanbilirsiniz. teknemiz bozburun kalkışlı olup 12 kişiye kadar kapasitesi olup yada dah büyük gruplar için daha büyük teknemiz vardır. ister yemeksiz yada yemekli olarak kiralayabilirsiniz teknemizde aşcımız tarafından özenle yemekler hazırlanıyor. yemeğini yanında getiren misafirlerin yemeklerinizi aşcımız pişirip  servis ediyoruz.eşiniz yada arkadaş gruplarıyla hayatınızda fark yaratack değişiklik yapıp egenin el değmemiş koylarını bizimle keşfedebilirsiniz. tekneler iki katlı olup üst katta güneşlenme imkanı vardır alt katımızda çocuklar gçlgelik yer mevcuttur. şehir hayatından bunalan sıkılan daha çok kalabalık turları istemeyen misafirlerin hisarönü selimiye bozburun koylarına ilgi hergeçengün artmaktadır buradaki koylar sakinliği ile ünlüdür. misafirlerin hertürlü istekleri için profesyonel ekibimizle hizmet vermeye devam ediyoruz. İster küçük tekne yada motoyat gulet saiboat yelkenli yada haftalık yatılı guletlerimiz için lütfen fiyat bilgisi alınız. 
 
 
 


Tur Güzergahı

 

Tur 1 : Bozburun Söğüt Koyları, Akvaryum Koyu, Öncelik Koyu, Üç Taşlar Koyu, Camlı Kızıl Koyu, Ada Koyu Ada boğazı

 Tur 2 Sak  limanı, Manastır, Aşk adası Dişlice , Bencik Koyu, Akvaryum Koyu,Perili ev

 

 

Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

Aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısını yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 
7/24 Whatsaptan Bilgi Alınız


İster yurdışından ister yurtiçinden ne zaman isterseniz bize whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.size hızlı bir şekilde gerş dönüş yapacağız. 

 

Kaliteli Hizmet ve En İyi Fiyat


önemli olan kaliteli hizmetten en uygun fiyata yararlanmak. bunun için çalışmalarımız devam ediyor.

 

Kadın Kaptanlı Kadın personelli 
 

bazı teknelrimiz kadın kaptanlı olup muhafazakar aillere hizmet vermektir yada kaptan ve eşi ile tura çıkan ailelere uygun teknemizde mevcuttur. 

 

Teknede Özel yemek Yaptırabilirmiyiz
 

misafirlerin bütün isteklererine mimkün olanları ekstra fiyat karşılğında sağlamaya çalışıyoruz lütfen bilgi alınız 

 

Teknede Kaç Kişi oluyor


Teknelerinde aynı araçlar gibi resmi kapasiteleri vardır. bu yüzden  resmi tatillerde bayramlarda hafta sonları çok öncesinden yer ayıttırmkata fayda var. gününe göre teknelerde kişi sayısı değişebiliyor tam sayı için tekne yetkilimizden bilgi alınız.

 

Tekne Turu Fiyatları


Amacımız misafirlerimize en doğru bilgileri verip  en uygun fiyata en iyi birşekilde hizmet verip teknemizden ayrılmalarını sağlamak.Grup olarak tura katılaacak misafirlerimize extra indirim tekne yetkilimiz tarafından yapılacaktır.lütfen bilgi alınız. 

 
 

Tekne Turuna Yemek Dahilmi 


tekne turumuza teknede özenle  hazırladığımız öğle yemeği fiyata dahildir


 

Araç Park Yeri Varmı  

 

Araçları ile gelen misafirlerimize tekne yetkilimiz tarafından park yeri bilgisi verilip yardımcı olunacaktır.

 

Tekne Nereden Kalkıyor


Teknemiz  Merkez limandan kalkıyor. tekne yetkilimizden teknenin kalktığı limanın konumu isteyiniz 


 

Küçük Aile Teknesi İsteyenler

 

Aile teknesi isteyen misafirlerimize  aile teknesi yada özel tekne kiralayabiliyoruz. aileler 

 

Tekneye Evcil Hayvan Alınıyor mu ?


Evcil hayvan konusunda en iyi bilgiyi tekne yetkilimiz verecektir lütfen bilgi alınız.
 

Ulaşım 
 
Tekne turuna katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz.otelden herzamn servisimiz olmuyor lütfen bilgi alınız. 


 

Yanımda Ne Getireyim 

 

Havlu, Deniz Gözlüğü, Şort ,Mayo ,Terlik Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 


 

Neye Dikkat Etmeliyim 

 

Rezervasyon yaptıracak misafirler en çok dikkat etmesi gereken nasıl bir tekne istediğidir. tatil danışmanımızda misafirlerin isteğine göre en uygun tekneden yer ayırması memnuniyet açısından çok önemlidir.Misafirlerin Tekne Turumuzdan memnu kalması Tekne  Yorumları Tavsiyeleri 


 

 

Tekne Bilgisi


Teknelerimiz 2 katlı olup alt katında oturma gruplarıüst katında güneşlenmeniz için  şezlonlar bulunmaktadır. Gün Boyunca müzik yayınımız mevcuttur
 
 
 
Tur İçeriği Ve Ayrıntılar

Akvaryum Koyunda Yüzme Molası Yaklaşık 30 dakikalık yolculukla tekneniz ilk yüzme molasını  yaklaşık 45 dakika verir, İsteyen misafirlerimiz mola süresince yüzebilir kitap okuyabilir

 
Fotoğraf Çekimi 

fotoğraf molası herkes fotoğraf çekip dileklerini diledikten sonra teknemiz yemek ve yüzme molası vereceğimiz amos koyuna doğru yoluna devam eder.amos da verilen bir saatlik molanın ilk yarım saati  yüzme ikinci


 
yarım saati yemek ile geçer.

 
 
herkes yemeğini yedikten sonra teknemiz diğer koya doğru yola çıkar

 
Bencik Koyu

mola bitimi ile teknemiz son yüzme molası vereceğimiz bencik koyuna yolculuğuna başlar.yeşil deniz marmarisin en güzel koylarından bir tanesidir.burada yaklaşık son 45 dakikalık mola süresi verilir.mola bitimi ile teknemiz içmeler ve marmaris sahillerinin önünden geçerek marmaris limanına yanaşır ve tur sonlanır.
 
 
 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE