Bozburun Özel Tekne

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
WHATSAPP HATTI 0543 619 9214
:
Bozburun Özel Tekne Kiralama Ve Turu
 
 

 

Size ve ailenize arkadaş gruplarınıza  özel tekne  gulet, motor yat,normal günlük tekne, dalyan kanal teknesi, yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi, Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 18:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşfedebilirsiniz,  profosyenel Kaptanımız ve Personelimiz, emin olunki özel turlarımızda unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır. Tur güzargahların istediğiniz koylara değişiklik yapabilirsiniz   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet  sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz, Önemli : Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız Karma Tekne Turu Yetkili: Önemli : tekne kiralama fiyatalrımzda kiralama saatine  ve  yemekli ve yemeksiz isteğe göre ve tekne özelliğine göre  değişiklik gösterebilir  turlarımız satlik günlük 3 günlük yatılı turlarımız doğum günü evlilik teklifi   yemekli ve yemeksiz fiyatlar için lütfen arayınız.  
 
 
Consept İsteğe Bağlı
 
TURLARIMIZ -YEMEKLİ- HERŞEYDAHİL -SADECE TEKNE YAT  OLARAK KİRLANABİLİR- NOT ÖZEL tekne KİRALAMA VE ÖZEL TUR KİŞİ SAYISI GÜN, KONSEPT SERVİSLİ SERVİSİZ ÖZEL DURUMLARDA FİYATLARIMIZ FARKLIDIR LÜTFEN  BİLGİ ALINIZ...

 
Tur -1  Güzergahı

Bozburun Koyları, Akvaryum Koyu , Öncelik Koyu, Üç Taşlar , Camlı Kızıl Ada Koyu, Ada Boğazı, Zaman Olusa Süpriz Koy
 
 

 

Tekne Bilgisi

Teknelerimiz 2 katlı olup alt katında oturma gruplarıüst katında güneşlenmeniz için  şezlonlar bulunmaktadır. Gün Boyunca müzik yayınımız mevcuttur
 
 
 
Tur-2

Cennet Adası ,Akvaryum Koyunda Yüzme Molası Yaklaşık 30 dakikalık yolculukla tekneniz ilk yüzme molasını  yaklaşık 30 dakika verir, İsteyen misafirlerimiz mola süresince yüzebilir kitap okuyabilir


 
 
 Fosforlu Mağara Ziyareti
 
mola bitimi ile teknemiz fosforlu mağaraya diğer adı ile  dilek mağarasına giderek 5-10 dakikalık fotoğraf molası herkes fotoğraf çekip dileklerini diledikten sonra teknemiz yemek ve yüzme molası vereceğimiz amos koyuna doğru yoluna devam eder.amos da verilen bir saatlik molanın ilk yarım saati  yüzme ikinci
yarım saati yemek ile geçer.


Turunç Köyü Plajı

herkes yemeğini yedikten sonra teknemiz turunç kasabasının limanına yanaşarak 1 ile 1 buçuk saat mola verir. turunç kasabasını gezip dolaşabilir yada sahilinde denize girebilirsiniz

Yeşil Deniz

mola bitimi ile teknemiz son yüzme molası vereceğimiz yeşil deniz koyuna yolculuğuna başlar.yeşil deniz marmarisin en güzel koylarından bir tanesidir.burada yaklaşık son 30 dakikalık mola süresi verilir.mola bitimi ile teknemiz içmeler ve marmaris sahillerinin önünden geçerek marmaris limanına yanaşır Herşey Dahil  bitiminde servislerle konaklama yaptığınız otel ve apartlara bırakılırsınız.. Aklınızda bulunsun bizi arayıp  Tur Fiyatları Hakkında bilgi alabilirsiniz

 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 
Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para

 
Bozburun Selimiye Tarihi  

Bozburun, küçük bir balıkçı kasabası görünümünde olsa da ekonomik olarak benzerlerine oranla çok canlıdır. En büyük ekonomik kalemi gulet imalatı ve işletmesi olan Bozburun, 2004 yılında merkez limana kayıtlı olan 183 guletiyle Türk turizminin gelişimine çok büyük katkı sağlamıştır.
Bunun yanında balıkçılık da Bozburun'un önemli bir geçim kaynağıdır. Balık çeşitleri açısından dünyanın en zengin denizlerinden biri olan Ege'nin belki de en güzel koyuna sahip Bozburun, denizin bu cömertliğini olumlu yönde kullanmıştır. Marmaris'in ve çevre ilçelerin balık ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Bozburun halkı, balıkçılığı dünya normlarına uygun olarak, doğaya saygılı bir şekilde yapıyor.
 
 
Bu küçük kasaba, boyundan çok daha büyük işleri başarıyor.
Kayalık, bakir ve kıvrımlı tepelerin arasına sıkışmış Bozburun yarımadasının halkı da en az yörenin doğal dokusu gibi nadir ve güzel. Bozburun, hayat mücadelesi esnasında genelde büyük kentlerde kaybolan insancıl değerlerin tam anlamıyla korunduğu, yörenin en güzel teknelerinin yapıldığı ve en bol balığının çıktığı şirin bir balıkçı kasabası. Ayrıca Muğla yöresinde arkeolojik dokusu korunabilmiş yegane yerleşimlerden biridir. 
 
Kızkumu efsanesi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği, denizin üzerinde yürüyor hissi veren 600 metre uzunluğundaki Kızkumu, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
 
 
 
Efsaneye göre Bybassos Kralı'nın kızı güzel prenses ile bir balıkçı birbirlerine aşık olurlar. Kız geceleri sahile çıkıp kandille balıkçıya işaret verir ve balıkçı da karşı kıyıdan sandalıyla gelerek buluşurlar. Kral bunu zaman içerisinde öğrenerek bir gece kızını takip ettirerek balıkçının denizden geldiğini, kızının kumsalda onu beklediğini, beklediği yeri de elindeki bir ışıkla balıkçıya haber verdiğini öğrenir. Kral askerlerine kızını kumsalda yakalayıp elindeki ışığı alarak balıkçıya işaret vermelerini ve balıkçıyı yakalamalarını emreder. Denilen yapılır. Balıkçı karşı kıyıdan ışığı gördüğü anda atlar kayığına, kürek çekmeye başlar. Kız askerlerin elinden kurtulup denizin ortasındaki delikanlıya doğru koşmaya başladığı anda bir mucize gerçekleşir ve kızın her adım attığı deniz anında kumsala dönüşür. Arkadan koşan askerlerin üzerlerindeki ağırlık onları suya batırdığı anda bir asker ok ve yayına sarılır. Amacı delikanlıyı vurmaktır ama ok kıza saplanır. Efsaneye göre de kumların rengi kızın kanıyla kırmızıya dönüşür. Delikanlı okla öldürülen prensesi alıp kayığıyla ortadan kaybolur ve bir daha ikisini de gören olmaz.
 
Bozburun Restorantları
 
Söğüt’ün yamacında Bozburun ve çevre koyları hatta Simi Adası’nı tek çırpıda görü- yorsunuz. Mekân sadece bundan ibaret de değil. Ahtapot ızgarası, güveci ve kavurması çok başarılı. Daha önce Simi Adası’nda yediğim minik, çıtır çipir balığı da bölgede bu mekâna özel ürünlerden. Keçi peyniri ve kırmızı biberi dövüp 6 ay testinin içinde beklettikten sonra zeytinyağıyla servis ettikleri özel meze de harika.
 
Bozburun Tarihi Yerleri
Bozburun yarımadasında bilinen 10 tarihi kent daha var:
Bybassos: Ortaçağdan kaldığı düşünülen bir kale yıkıntısından başka bir şey kalmamıştır. 
Hygassos: Sağlık Tanrıçası adına M.Ö. 2000 civarlarında kurulan kentin kalıntıları çok iyi korunmuş.
Kastabos: Eren Dağı düzlüğüne kurulan kutsal bir kenttir. 
Syrna: Helenistik çağda buradaki Asklepios tapınağıyla ünlüydü. Bugün kent surlarının bazı bölümleri ile bir takım yapıların temel kalıntıları görülebiliyor.
Thyssanos: Kent kalıntıları Söğüt köyü ve çevresinde bulunuyor. Kalıntılardan görülebilenler birkaç duvar parçasından ibaret.
Phoinix: Taşlıca köyünün yakınında yer alır. İyi korunmuş kamu binaları, nekropol kalıntıları ve sivil yapıları barındırır. 
 
Turgut Şelalesi 

Marmaris'in güneybatısında Bayır'dan 9 kilometre sonra gelen ve turizm adına her yıl büyük gelişmeler kaydeden bir yerdir. Özellikle Cip safari turlarının popüler uğrak noktalarındandır. Köyde aynı zamanda halıcılık ön planda. Dükkanlarda Türkiye'nin her yerinden gelen halılara rastlamak mümkün. Köye gelen ziyaretçiler halı dokuma işlemlerini canlı olarak izleyebilmekte. 
 
 
 Bu özelliği ve plajı ile Turgut, ziyarete gelen turistler için güzel bir köy. Turgut'da pek çok restoran bulunmakta. Balık yemeden ayrılmayın. Bir diğer önemli ürün ise fıstık. Turgut'da turizmin yanında organik tarım, arıcılık, balıkçılık ve hayvancılık da önemli durumda. Ziyaret edilecek yerler arasında antik Bybassos Krallığına ait Turgut Kalesi ön planda. 
 
Şelale, Bayır ile Turgut arasında kalmakta. Bayır'dan Turgut istikametine doğru giderken 5'inci kilometrede Şelale tabelasını görebilirsiniz. Buradan girdikten sonra yaklaşık 200 metre kadar daha ilerlediğinizde Şelale'ye ulaşırsınız. Bölge ormanlarla ve çeşitli çiçeklerle kaplı bir vadi durumunda. Yaklaşık 4 metrelik bir yükseklikten akan şelalesi ile özellikle sıcak yaz aylarında ziyaretçilerin popüler uğrak noktası durumunda.
 
Su çok soğuk. Ufak gölde yüzme imkanı da mevcut. Bölgede küçük restoranlar var ve burada yöresel yemekler ile alabalık yiyebilirsiniz. Ayrıca doğa yürüyüşü yapmak için de ideal bir ortam mevcut. 
Tymnos: Tymnos'un yeri henüz belirlenebilmiş değildir. 
Amos: Marmaris körfezindeki Hisar Burnu'nun çıktısında yer alan bir tepe üzerindedir. Helenistik dönemde gelişmiş kentteki sur, tiyatro ve diğer kamu binaları iyi durumda.
Kasara: Serçe limanı olarak anılan körfezin kıyısında yer alır. 
Loryma: Loryma'dan günümüze ulaşan kalıntılar yalnızca bazı sur parçalarıdır. 
Görüldüğü üzere Bozburun tarih boyunca birçok medeniyetin beşiği olan bir coğrafya konumundadır. Tarih boyunca Anadolu insanını cezbetmiştir ve hala etmektedir. 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE