Fethiye Tekne Turu

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! / ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI WHATSAPP'TAN HIZLI BİLGİ VERİYORUZ EN KOLAY YAZILI TEKNE FOTOĞRAFLARI BİLGİ DETAY GRUPLARA ÖZEL İNDİRİM İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ) / GRUP FİYAT 00-TL AZ KİŞİLERE 00-TL / FETHİYE MERKEZ KALKIŞLI FİYAT 12 ADALAR TEKNE TURU: 00tl / ÖLÜDENİZ KALKIŞLI KELEBEKLER VADİSİ TEKNE TURU 00tl / YEMEK DAHİL BALIK YADA TAVUK MAKARNA SALATA
 
Fethiye Tekne Turu Fiyatları 2023


 

Tekne turları Ölüdeniz ve Fethiye merkezden kalkıyor.   Denizlerin, göllerin, nehirlerin ve barajların bulunduğu yerlerin neredeyse hepsinde tekne turlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu tekne turlarıyla keşfedilmemiş yerlere ziyaret edebilir, girilmemiş koylara gidebilir, görülmemiş canlılarla karşılaşabilirsiniz. Önemli Not 2 Tane Teknemiz Var birinde Köpük Partisi eğlence şov dans Diğer teknemizde Korsan Olmayan Köpük Partisi  istemeyenler için İdealdır.   ÖNEMLİ HATIRLATMA !  Köpük partili teknemizde çoğunluk olarak aileler katılıyor çocuklar köpük partisinde eğleniyor.  teknemize yoğun talep  olduğu için lütfen  Önceden yerinizi ayıttırın %90  dolu oluyor son dakika tura katılmak için yer bilgisi alınız.  Turlarımız Sabah 10:00 Dan 17:00 Kadar. Yüzme bilmeyen için 3 bölgede karaya çıkalabiliniyor kelebkler vadisinde deve plajında nikolas adasında.kısa turlarımızda var özel 16:30 dan 20.30 kadar bilgi alınız . 

 
Özel tekne isteyenlere   gulet, motor yat, günlük tekne,  yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi,  Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 18:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşfedebilirsiniz,  profosyenel Kaptanımız ve Personelimiz, emin olunki özel turlarımızda unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır..   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet  sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz,  Günlük , iki günlük üç günlük  Dört günlük beş günlük Haftalık gibi, Teknede özel yemekler ve istekler için lütfen bilgi alınız.

 

Kişi sayısına göre fiyatlarda değişiklik olabilir.Önemli : Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız.Tam Gün Özel Tekne Ekonomik 10:00 dan 17:00 Kadar. ister yemeğinizi içeceğinizi yanınızda getiriniz yada ahçımız  kaptanımız pişirip servis yapılsın. Not:  yemek dahil seçeneklerimizde var Önemli Hetürlü bütçeye uygun tekne ve yat gulet motoryatlarımız var lütfen nasıl bir tekne istediğinizi tekne yetkilimize anlatıp bilgi alınız. 

 

 
Tur Güzergahı Tur 1:
 
ölüdeniz kalkışlı Limandan Hareket, Mavi Mağara, Kelebekler Vadisi, St. Nicholas Adası,  Akvaryum Koyu, Soğuk Su ,
Deve Plajı 
 

Tur  2

Fethiye merkez kalkışlı 12 Adalar  ,Yassıca Adaları,Akvaryum Koyu, Kızıl Ada Koyu  Göçek Adası,Katrancı Adası,  Toplam 5 Durak. Yanıklar Çalış Çiftlik  bölgesinden tekne servisimiz küçük ücret karşılığında otelden alıyoruz 

 

Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

Aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısını yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 
7/24 Whatsaptan Bilgi Alınız


İster yurdışından ister yurtiçinden ne zaman isterseniz bize whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.size hızlı bir şekilde gerş dönüş yapacağız. 


Kaliteli Hizmet ve En İyi Fiyat


önemli olan kaliteli hizmetten en uygun fiyata yararlanmak. bunun için çalışmalarımız devam ediyor.

 

Teknede Kaç Kişi oluyor


Teknelerinde aynı araçlar gibi resmi kapasiteleri vardır. bu yüzden  resmi tatillerde bayramlarda hafta sonları çok öncesinden yer ayıttırmkata fayda var. gününe göre teknelerde kişi sayısı değişebiliyor tam sayı için tekne yetkilimizden bilgi alınız.

 

Tekne Turu Fiyatları


Amacımız misafirlerimize en doğru bilgileri verip  en uygun fiyata en iyi birşekilde hizmet verip teknemizden ayrılmalarını sağlamak.Grup olarak tura katılaacak misafirlerimize extra indirim tekne yetkilimiz tarafından yapılacaktır.lütfen bilgi alınız. 

 
Kişi başı   00-TL
7-12 Yaş   00-TL
0-6 Yaş Çocuklar bebekler 00-TL

 

Tekne Turuna Yemek Dahilmi 


tekne turumuza teknede özenle  hazırladığımız öğle yemeği fiyata dahildir


 

Araç Park Yeri Varmı  

 

Araçları ile gelen misafirlerimize tekne yetkilimiz tarafından park yeri bilgisi verilip yardımcı olunacaktır.

 

Tekne Nereden Kalkıyor


Teknemiz  Merkez limandan kalkıyor. tekne yetkilimizden teknenin kalktığı limanın konumu isteyiniz 


 

Küçük Aile Teknesi İsteyenler

 

Tekneler geneklikle müzikli köpük partili olup aşırı eğlenceli oluyor.aile teknesi isteyen misafirlerimize  aile teknesi yada özel tekne kiralayabiliyoruz. aileler köpük partili teknelere katılmasında bir sakınca var mı ? hayır kesinlikle bir sakınca yoktur çocuklar köpük partisinde çok eğleniyorlar.


 

Tekneye Evcil Hayvan Alınıyor mu ?


Evcil hayvan konusunda en iyi bilgiyi tekne yetkilimiz verecektir lütfen bilgi alınız.
 

Ulaşım 
 
Tekne turuna katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre uzaklığa göre hem ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz. 


 

Yanımda Ne Getireyim 

 

Havlu, Deniz Gözlüğü, Şort ,Mayo ,Terlik Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 


 

Neye Dikkat Etmeliyim 

 

Rezervasyon yaptıracak misafirler en çok dikkat etmesi gereken nasıl bir tekne istediğidir. tatil danışmanımızda misafirlerin isteğine göre en uygun tekneden yer ayırması memnuniyet açısından çok önemlidir.Misafirlerin Tekne Turumuzdan memnun ayrılması ve Tekne  Yorumları Tavsiyelerinde bulunması
 

 

Yanıklar Tekne Turu 

 

Yemek Bilgisi :  Balık ızg , Tavuk Izgra, Salata, Makarna 

 

 



 

Çalış Tekne Turu

 
Fethiyenin En Yeni Teknesi Olan Fethiye Korsan Teknesi  Akua Park su kaydıraklı Köpük Partili size ve ailenize unutamayacağınız bir fethiye ölüdeniz kelebekler vadisi  tekne turu sizi bekliyor.önemli not : Tura katılan misafir oylamasına göreTeknemizde %99 memnuniyet oranına sahiptir. 
 
 
Ölüdeniz
 
En rüzgarlı havada bile kıpırtısız denizi ile Ölüdeniz plajı, turkuaz ile yeşilin buluştuğu bembeyaz kumsalı ile büyüler.Eğer küçük çocuğunuz varsa, hele aşık olduğunuz kadınınız yüzmeyi çok iyi bilmiyorsa ve derinlik fobisi varsa Fethiye'de gideceğiniz en güzel plaj Ölüdeniz'dir.
 
 
1. Mavi Mağara
 
Günübirlik tekne turlarımızla Ölüdeniz'in eşsiz koylarını ve güzelliklerini keşfetme imkanına sahip olacaksınız. Altı duraktan oluşan tekne turumuzun ilk durağı suyun berraklığına hayran olacağınız Mavi Mağara.
 
 
Kelebekler Vadisi Tekne Turu
 
 
Ardından Kelebekler Vadisi'nde bir yürüyüş ve yine denizin eşsiz maviliğinde yüzme şansı.
 
 
3. St. Nicholas Adası
 
Üçüncü durağımız batık şehir Nicholas Adası
 
 
4. Akvaryum Koyu
 
Adeta canlı bir akvaryum andıran koyda, suyun maviliğine doyacaksınız.
 
 
5. Soğuk Su
 
Sondan bir önceki durağımızsa Soğuk Su. Bir rivayete göre bu soğuk su kaynağında kaç dakika kalabilirseniz ömrünüze o kadar yıl eklenirmiş. Dağdan denize karışan suyun soğukluğu oldukça etkileyici.
 
 
5. Deve Plajı
 
Son durağımızsa Deve Plajı, uzun bir günün ardından kendinizi altın rengi kumlara bırakabileceğiniz bir plaj.
 
Günübirlik tekne turumuza tavuk, balık veya köfte menüden oluşan öğle yemeği, rehberlik hizmeti ve sigortanız dahildir.
 
 
Tur Başlama Saati
 
 Saati:09:45- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.giriş ücretleri,
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para


Tekne Turunda  ne dikkate alınmalı ?

Daha önce tura katılmadıysanız turları hakkında bilgi alınız.  Kelebekler Vadisi, 12 Adalar, Kabak Koyu,  Rotası,  Fotoğrafları , Tavsiyeler,  Saati, Yorumları , Ne kadar , Nereden Kalkıyor, Bunları Dikkate almanızda yarar var tura katılmadan önce bilgi alınız. 

 
 
MİSAFİR TAVSİYELERİ


Kadir Baş 

Fethiyedeki tur gerçekten diğer bölgelerdeki turlardan çok farklıydı. tekne eğlencesi çok güzeldi köpük partisi müzik animasyon yemeklri ve temiz koylar . verdiğim paraya değdi daha önce marmarisde tura katıldım çok kısaydı hiç memnun kalmadım. ömer beyin tavsyesiyle korsan teknesine yer ayıttırdım. köpük partisi istemeyenlere diğer teknesinin olduğunu söyledi ama biz köpük partili eğelneceli hareketli tekne istedik çok memnun kaldık.  

Selen Armutcu 


Bizim için önemli olan koylardı gerçekten fethiyenin koyları harika ve tertemiz umarım hep böyle kalır kelebeklr vadisi görülmeye değer tavsiye ediyorum.

Ahmet Yanık

 

Balayımızın en huzurlu günüydü diyebilirim.Kaldığımız 5 yıldızlı otelle kıyaslayabileceğimiz bir açık büfesi vardı.Gittiğimiz koylar Fethiyenin eşsiz manzarasını görebildiğimiz muhteşem bir tur yaşattılar bize.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz Teknede Eğlence dans çok iyi  iyiki korsan teknesini seçmişiz

Kadir Nalcı 

 



siteye internetten ulaşdım öncesinde yerimizi ayırırlarmı diye terreddüt etmm  birazda kapora vermiştim tekneye geldiğimizde sıkıntı yaşamayalım diye tekneye geldik yerimiz ayrılmıştı birde telefondakı arkadaş ismini hatrlamıyorum çok hızlı işlem yapıyorlar çok beğendim. birde tavsiyesi oldu köpük partisi istemiyordum diğer tekenesini tavsiye etti  çok memmnun kaldık tekne büyük sallamıyor çok rahat koylarda yüzme bilmeyenler için 3 tande yerde karaya çıktık. bizim için iyi oldu.

Barış Demircan 


 
bugün turdan geldik beklediğimizin çok üstündeydi internetten ömer beye ulaşdık korsan teknesi için köpük partili tekneye yer ayıttrmak için ama ömer bey korsaan teknesinin dolu olduğunu bize diğer teknesi olduğunu sadece farkı köpük partisi yok dedi ve aynı koylara gitiğini bizde yarın tura gideceğimiz için köpük partisiz tekne ayıttırdık korsandan 30tl daha düşüktü  iyiki ayttrmışız çok eğlendik  çok  güzeldi. 

Ali Turan Pugaca 

daha önce ömer beyden bodrumda korsan tekne turuna çıktım çok güzeldi bugünde fethiye korsana katıldım   mükemmelldi. koylar harika eğlence on üzerinden on numara bodrum çok iyiydi derken burası harika muhteşem.aşırı eğlence sevmeyenler aile teknesi vardı  onu tercih edebilirsiniz biz eğelneceyi ve köpüğü sevdğimiz  için bunu seçtik

 
Elif pınaz 
 
mrblar korona günlerinden bunalıp fethiyeye günübirlik tatile geldik bu siteden  tekne turu ayıtırmıştık. bizim için önemli olan fazla kişi olmamasıydı buna fazlasıyla uyuldu kocaman tekne 20 kişi vardı sanki bize özelmiş gibi hissettik gittikleri koylarda çok temzde yüzme bilmiyordum sorun yaşamadık. 
 
 
FETHİYE DİĞER TURLARIMIZ
 
 
 
 JEEP AT DALIŞ ATV TURU            350-TL
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE