Göcek Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
WHATSAPP HATTI 0543 619 9214
:
 
Göcek Özel Tekne Kiralama 
 
 
 
size ve ailenize arkadaş gruplarınıza  özel tekne  gulet, motoryat,normal günlük  yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi,  Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 17:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşf edebilirsiniz,  profosyenel Kaptanımız ve Personelimiz, emin olunki özel turlarımızda unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır..   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet  sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz,  Günlük , iki günlük üç günlük  Dört günlük beş günlük Haftalık gibi,  Önemli : Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız.
 

Göcek Tekne Kiralama Fiyatları

 

yukarıdaki fiyatlar bayram yada özel gunlerde ve tekne yat özelliklerine göre fiyat farklılıkları olabilir lütfen yetkilimizden bilgi alınız.

 
 

Tur Programı

Yassıca Adaları,  Kızıl Ada, Göçek Adası, Tavşanlı Adası, Tersane Adası, Akvarium Koyu,Cleopatra Koyu
 

Göcek Özel Tekne Turu
 
Tam Gün Özel Tekne Ekonomik 10:00 dan 17:00 Kadar. ister yemeğinizi içeceğinizi yanınızda getiriniz yada ahçımız  kaptanımız pişirip servis yapılsın. Not:  yemek dahil seçeneklerimizde var Önemli Hetürlü bütçeye uygun tekne ve yat gulet motoryatlarımız var lütfen nasıl bir tekne istediğinizi tekne yetkilimize anlatıp bilgi alınız.  

 
Kabinli Yatılı Gulet Kiralama


Yatılı Özel Gulet Motoryat Kiralama İster  1 gecelik ister 3 günlük yada 1 haftalık kabinli tekne seçeneği yemeğinizi içeceğinizi kendiniz getiriyorsunuz ahçımız pişirip servis yapıyor  yada zamanınız yoksa alışverişi bizde yapabiliriz.


 
Hertürlü istek için bilgi alabilirsiniz.Özel Tekneler Kişi Sayısına Farklı  tekne ve  kapasitesine Özel Yemek İsteklerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Önemli erkenden teknenizi ayıttırarak daha fazla ödemeyiniz. Aileler için kaptan ve eşi hizmet veren tekne seçeneklerimiz var  Lütfen bilgi alınız.

 

: Gün batımında kıyılarındaki kum ve çakılların kızılımsı renk alması nedeniyle bu ad verilmiş. Adada deniz fenerinden başka bir yapı yok. Doğu kıyısı dalgalara kapalı olduğundan demir atmak ve yüzmek için uygun.
 
Deliktaş Adası: 
 
Kızılada’nın kuzeybatısındaki irili ufaklı adalar. Dalış yapmak isteyenler bu adaları tercih ediyor en çok.
 
 
 
Yassıca Adalar, 
 
Yassıca Adalar: Yassıcalar denilen bu adaların tek tek adları bile yok. Öyle küçücük adalar ki, birileri çıkıp da ad vermemiş. Hepsine birden Yassıcalar denilip geçilmiş. Adalarda hiç bir tesis yok. Büyükçe olanının denize uzanan kumsallı burnunun ucunda küçücük bir havuzcuk oluşuyor. Minik bebekler için özel olarak yapılmış gibi. Burada adalar arasında yüzme macerasını da korkmadan deneyebilirsiniz. En kısa ara hepi topu 12 metre iki adanın arasında. Yarım saat kadar yüzebiliyorsanız dört adayı dolaşabilirsiniz
 
Tersane Adası, 
 
Tersane Adası: Körfezdeki adaların en büyüğü. Mübadele sonrasında boşaltılmış eski Rum yerleşiminin kalıntıları yer alıyor adada. Adanın adını aldığı bir tersane ve gözetleme kulesinin kalıntısı karşınıza çıkacak ada gezisinde. Denizcilerin yaz ve kış koyları adını verdikleri iki koy, mavi yolculuk ve günübirlik gezi teknelerinin uğrak yeridir.

Taşyaka Koyu

Tersane Adasının kuzeybatısında yer alan Taşyaka koyu, ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun bir kaya üzerine yaptığı balık resmi nedeniyle Bedri Rahmi Koyu diye anılıyor
 
Domuz Adası
 
Domuz Adası: Prens adası da deniyor. Bir zamanlar adada bol yaban domuzu bulunurmuş. Adanın rüzgara kapalı limanına tekneler rahatlıkla yanaşıyor ve demirliyor.
 
Kleopatra Hamam koyu: 
 
Mavi yolculuk ve günübirlik tekne turlarının uğramadan geçmediği koy. Mavi yolculuk tekneleri ve yatlar gecelemeyi çok seviyor. Günübirlik tekneler ise genellikle yemek molasını bu koyda veriyor. İskelenin hemen yanı başında, bir bölümü sular altında kalmış Bizans manastırı kalıntılarını göreceksiniz. Tekneden çıkıp kıyı boyunca ve orman içinde keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. Kıyıda yatlara hizmet veren çardak lokantalar var.
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE