Hisarönü Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
WHATSAPP HATTI 0543 619 9214
:

Tur Bilgisi

 

size ve ailenize arkadaş gruplarınıza  özel tekne  gulet, motor yat,normal günlük tekne, dalyan kanal teknesi, yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi, Piyade Teknesi, Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 18:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşf edebilirsiniz,  profosyenel Kaptanımız ve Personelimiz, emin olunki özel turlarımızda unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır..   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet  sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz,   Önemli : Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız Karma Tekne Turu Yetkili: Önemli : tekne kiralama fiyatalrımzda kiralama saatine  ve  yemekli ve yemeksiz isteğe göre ve tekne özelliğine göre  değişiklik gösterebilir  turlarımız satlik günlük 3 günlük yatılı turlarımız doğum günü evlilik teklifi   yemekli ve yemeksiz fiyatlar için lütfen arayınız.  

 
 
Hisarönü Koyları

Hisarönü Tekne Turlarında  YEMEK DAHİL 
 


Servis 

Tur Servisi Otelinizden alış saati 09:00  Otele dönüş saati : 17:30  
 
 
Yeme/İçme

, ÖĞLE YEMEĞİ FİX MENÜDÜR  Tavuk ızgara, makarna, salata. Hisarönü Tekne Turu, Marmaris ile Datça arasındaki Hisarönü Körfezinde yapılmaktadır,  
 

 Hisarönü Körfezi 

Ege Denizinde olduğundan dolayı Marmaris’e tatile gelen yerli ve yapancı turistler bir günde 2 farklı denizde yüzme şansına sahip oluyorlar. 



 
 
Koylar

Hisarönü Tekne Turu yapan teknelerin mola verdikleri koylar daha temiz ve güzel,doğaldır diğer koylardan.

Ulaşım

Tekne tur öncesi  Otbüs ile  tüm misafirlerimiz otellerinden toplandıkdan sonra 30 dakika Hisarönü ne  kadar yol sürmektedir. Yolculuk esnasında. ''Hisarönü Tekne Turu'' nda Marmaris’in çevre beldelerinden bir kaç tanesini görüp tanıma şansına sahip oluyorsunuz. Hisarönü tekne turu başlangıç noktalarından biri olan Kızkumu, orhaniye 
 
Güzergah

Marmaris jeep safari ve Köy turununda mola verilen noktadır. Kızkumu dünya harikalarından bir tanesidir ünlüdür. Tekne turu bittikten sonra otobüslere binmeden önce 20 dakikalık dinlenme molasında Kızkumunda tanıma ve yürüyüş şansına sahip oluyorsunuz. Hisarönü tekne turunda seyir keyfi daha zevkli ve molalar arasındaki mesafe daha uzundur . İlk mola yaklaşık 40 dakikalık seyirden sonra  Akvaryum koyunda verilir (her bölgede akvaryum koyu adında koylar mevcuttur).
 

Tavşan Adası

Yaklaşık 45 dakikadır bur dan dan Tavşan adasına gidilerek fotoğraf molası için 15 dakikalık bir mola verilir. Tavşanlarda besletikden sonra tura  devam edilerek Dişlice adasında 1 saatlik yüzme molası verilir. 


 
 
Hisarönü Turu

Genellikle mavi tur lüx yatların uğrak yerlerindendir. 1 saattir mola bitmesine yakın Öğlen yemeği yenir. Yemekten sonra Kamelya adasına yüzme molası verilir.
Bu molada tekneler karaya sıfır yanaşarak sizleri Adaya çıkarıyorlar. Kamelya adasında Yunanlılardan kalma bir manastır vardır , ister tarihi bir gezinti yapabilir isterseniz kamelya adasının sahilinde yüzebilirsiniz.

 
 
Selimiye Koyu

Oradan da Marmaris‘in en popüler Köyü olan  Selimiye koyunda yüzme molası verilir.  selimiye koyu çok temiz berrak bir koydur,Yüzme molası yaklaşık 45  dakikadır. 


 
Geri dönüş

Selimiye deki yüzme molasının bitimiyle başlangıç noktasına hareket başlar. Turun bitimiyle sizleri bekleyen otobüslerle otellerinize kadar bırakılır. marmaris ''Hisarönü Tekne Turu''herşeydahil rezervasyon telefon numarası  
 
 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Otelden Ulaşım, Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para

 

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE