Kekova Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
Genel Bilgiler

Antalya´nın Demre ve Kaş ilçesinin arasında tarihin ve doğanın bütün güzellikleriyle deniz kenarında kurulu, adeta Antalya´nın gizli incisi konumundaki Üçağız Kekova´nın muhteşem Denizi  ve koyları  tarihi kalıntılarının arasında yapılan tekne gezintisidir.Lütfen önceden yerinizi ayıttırın dolu oluyoruz.

Tur Programı

Akvaryum Koyu,  Tersane Koyu, Kekkova Adası Batık Şehir, Korsan Mağarası, Gökkaya Koyu, Hamidiye Koyu, Simena Kale Köy, Adalar adası Koyu

Akvaryum Koyu

Bu muhteşem koy, önceden oluşmuş olan tüm şüpheleri silebilen;insana "iyiki de gelmişim dedirten bir koydur. akvaryum koyu temiz denizliye sizleri bekliyor. yüzmeyi sevenler için vazgeçilmez bir cennettir.

Tersane Koyu
 
Kekova Adasının batı ucunda yer alan Tersane Koyu, günümüzde Kaş, Demre ve Üçağızdan gelen teknelerin demirleme alanı. ... Kekova bölgesine yapacağınız ziyarette deniz gözlüğünüzü unutmayınız. çünkü denizin dibindeki balıkları görebilirsiniz.

Kekova Adası Batık Şehir

Batık Sualtı Şehri, sahil boyunca yol katederken görülebilir. Bu tarihi şehir, antik zamanların peri masalından çıkmış gibi görünür. Bugün Kekova sadece, yaklaşık olarak 7 km uzunluğunda bir ada değildir. Aynı zamanda pitoresk bir köy tarafından kuşatılan Simena Kalesi'ni, Sıcak Yarımadası'nda yer alır.

Korsan Mağarası
 
Korsan Mağarası. Kekova Gökkaya'da adalar bölgesinde bulunan mağara turistik açıdan popüler olup Derinleşmeden tüp gibi ilerleyen kolları vardır.

Gökkaya koyu
 
 Bu koy çok harika ve doğal güzellikleri ile sizi cezbedecek bir koy. teknenizle hiç sıkılmadan haftalarca kalabilirsiniz. Koyun 3 adet girişi bulunuyor.

Hamidiye Koyu
 
Kekova Kaleköy'ün yarım mil doğusunda bulunan suyu derin küçük bir koydur. Batı kıyı ucunda küçük bir ada bulunur. Derinlikler 15-25 metre arındadır. Melteme kapalı koyda sahil Güvenlik botuna ait bir iskele bulunmaktadır.
 
Simena Kaleköy
 
Kaleköy. Akdeniz bölgesinin güzide şehri Antalya'nın Kaş İlçesi sınırları içerisinde yer alan, günümüz adıyla Kaleköy olarak anılan Simena muhteşem bir  Yerdir.
 
 Kekova Özel  Tekne Kiralama 
 
1 Saatlik Özel Tekne : 00-TL
2 Saatlik Özel Tekne :  00-TL
Tam Gün Özel Tekne Turu :00-TL
2 saatlik Doğum Günü Turları
2 Saatlik Evlilk Teklifi Turları
4 Saatlik İş Yemeği Turları
Gece Özel Tekne Turu
 
Özel Tekneler Kişi Sayısına Frklı tekne ve  kapasitesine Özel Yemek İsteklerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir lütfen bilgi alınız. 
 
Tekne Bilgisi
 
 
Teknelerimiz 2 katlı olup alt katında oturma gruplarıüst katında güneşlenmeniz için  şezlonglar bulunmaktadır.
 
 
Tur Başlama Saati

 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Otelden Ulaşım, Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE