Kemer Tekne Turu

Fiyat
:
750 TL
500 TL
ÖNEMLİ !! / ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI WHATSAPP'TAN HIZLI BİLGİ VERİYORUZ EN KOLAY YAZILI TEKNE FOTOĞRAFLARI BİLGİ DETAY GRUPLARA ÖZEL İNDİRİM İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ YEMEK DAHİL BALIK YADA TAVUK SALATA MAKARNA / KÖPÜK PARTİLİTEKNEMİZE AİLELER RAHATLIKLA KATILABİLİR
 
Kemer Yat Turu


Tur detayı: iki tane  teknemiz var köpük partili eğlenceli yada köpük partisiz sakin tekne için lütfen fiyat alınız. önemli Aileler rahatlıkla korsan teknemize katılabilirler. kemere gelipte tekne turuna katılmadan ayrlırsanız tatilinzde eksik birşey olacağını unutmayın. kemerde en iyi yapılacak turların başında günlük tekne turları gelmektedir. turlar günübirlik koy adalara uğrayıp yüzmek için mola veriliyor.   kemerin muhteşem tertemiz koylarını denizini  plajlarını antik kentlerini  tüm doğllığıyla keşvedeceğiniz  her koyda, sahilde, Plajda Bol Bol yüzebileceğiniz bir Korsan görünümlü Dizayn Edilmiş teknemizle unutulmaz bir tura katılacaksınız.Kesinlikle tavsiye ederiz. Tur Güzergahında Etrafı Çam ormanları ile çevrili Kemer' in en güzel koyları ve muhteşem torosların fevkalade manzarası altında en iyi Korsan Teknemizde unutulmaz büyülü bir gün sizleri bekliyor  Kemer Tekne Koy Turu tatilinzde iyi vakt  geçireceksiniz ve tatilinize renk katacaksınız.Ailecek katılabilceğiniz bir tekne turudur.

 
Tur Programı 
 
Korsan Mağarası, Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu- Akvarium Koylarında Yüzme Molası, Eğlence Müzik Ve Köpük Partisi Mevcuttur. 
 
 
Az Kişili Köpük Partisiz   Tekne fiyat alınız   00-TL
 

Cennet Koyu, Sazak Koyu,Ceneviz Limanı, Çoban Limanı, Akvaryum Koyu, Mağaralar  sehir halinde olimpos antik şehrini ve olimpos sahilini izliyorsunuz

 
 
 
Kemer Özel Tekne Kiralama
 
Özel tekne  gulet, motor yat, günlük tekne,  yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi,  Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 18:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşfedebilirsiniz,  profosyenel Kaptanımız ve Personelimiz, emin olunki özel turlarımızda unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır..   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet  sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz,  Günlük , iki günlük üç günlük  Dört günlük beş günlük Haftalık gibi, Teknede özel yemekler ve istekler için lütfen bilgi alınız. Kişi sayısına göre fiyatlarda değişiklik olabilir.Önemli : Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız.Tam Gün Özel Tekne Ekonomik 10:00 dan 17:00 Kadar. ister yemeğinizi içeceğinizi yanınızda getiriniz yada ahçımız  kaptanımız pişirip servis yapılsın. Not:  yemek dahil seçeneklerimizde var Önemli Hetürlü bütçeye uygun tekne ve yat gulet motoryatlarımız var lütfen nasıl bir tekne istediğinizi tekne yetkilimize anlatıp bilgi alınız.
 
 

Nasıl Rezervasyon Yaptırabilirsiniz 
 

Aşşağıdaki whatsap butonundan detaylı tur bilgisi fotoğraf yada grup indirimi için özel fiyat alabilrsiniz.  yada direkt  isim soyisim kişi sayısını yazıp gönderebilirsiniz.çok hızlı birşekilde size dönüş sağlayacağız.

 
7/24 Whatsaptan Bilgi Alınız


İster yurdışından ister yurtiçinden ne zaman isterseniz bize whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.size hızlı bir şekilde gerş dönüş yapacağız. 


Kaliteli Hizmet ve En İyi Fiyat


önemli olan kaliteli hizmetten en uygun fiyata yararlanmak. bunun için çalışmalarımız devam ediyor.


Teknede Kaç Kişi oluyor

 

Teknelerinde aynı araçlar gibi resmi kapasiteleri vardır. bu yüzden  resmi tatillerde bayramlarda hafta sonları çok öncesinden yer ayıttırmkata fayda var. gününe göre teknelerde kişi sayısı değişebiliyor tam sayı için tekne yetkilimizden bilgi alınız.


Tekne Turu Fiyatları

 

Amacımız misafirlerimize en doğru bilgileri verip  en uygun fiyata en iyi birşekilde hizmet verip teknemizden ayrılmalarını sağlamak.Grup olarak tura katılaacak misafirlerimize extra indirim tekne yetkilimiz tarafından yapılacaktır.lütfen bilgi alınız. 

 
Kişi başı   00-TL
7-12 Yaş   00-TL
0-6 Yaş Çocuklar bebekler 00-TL


Tekne Turuna Yemek Dahilmi 

 

tekne turumuza teknede özenle  hazırladığımız öğle yemeği fiyata dahildir


Araç Park Yeri Varmı  

 

Araçları ile gelen misafirlerimize tekne yetkilimiz tarafından park yeri bilgisi verilip yardımcı olunacaktır.

 
 

Tekne Nereden Kalkıyor

 

Teknemiz  Merkez limandan kalkıyor. tekne yetkilimizden teknenin kalktığı limanın konumu isteyiniz 


 

Küçük Aile Teknesi İsteyenler

 

Köpük partisi istemeyen misafiremiz için köpük partisi olmayan teknelerimiz vardır. aile teknesi isteyen misafirlerimize  aile teknesi yada özel tekne kiralayabiliyoruz. aileler köpük partili teknelere katılmasında bir sakınca var mı ? hayır kesinlikle bir sakınca yoktur çocuklar köpük partisinde çok eğleniyorlar.


 

Tekneye Evcil Hayvan Alınıyor mu ?

 

Evcil hayvan konusunda en iyi bilgiyi tekne yetkilimiz verecektir lütfen bilgi alınız.
 

Tekneye Ulaşım 
 
Tekne turuna katılacak misafirlerin araçları olanlara konum atıp onları karşılıyoruz. araçları olmayanları bulundukları otelden yada evlerine yakın bölgelerden alıyoruz. misafirlerin  bulundukları otele göre uzaklığa göre hem ücretsiz yada küçük bir ücret karşılığında otellerden alıyoruz. 


Yanımda Ne Getireyim 

 

Havlu, Deniz Gözlüğü, Şort ,Mayo ,Terlik Güneş gözlüğü Şapka Güneş Kremi vb. 


 

Neye Dikkat Etmeliyim 

 

Rezervasyon yaptıracak misafirler en çok dikkat etmesi gereken nasıl bir tekne istediğidir. tatil danışmanımızda misafirlerin isteğine göre en uygun tekneden yer ayırması memnuniyet açısından çok önemlidir.

 
 
Hareket Saati  
 
09:30 - 16:00 Arası
 
Fiyat Bilgisi 
 
Yemekli : 00-TL 
Yemekli Ve Soft İçecekli :00-TL 
Yemekli Ve Alkollü : 00-TL 
0-5 Yaş Ücretsiz 06-10 Yaş Yarı Fiyat 
 

Yemek İçecek Bilgisi 

 

Tavuk Izgra, Salata, Makarna,


Detaylı Tur Bilgisi
 
 
Korsan mağarası denizin alt tarafındadır . Teknelerle gidilir. Yarımada çevresindeki tekne turlarında ilk mağaradır. 10 metre genişliğinde ve altı metre yüksekliğinde ağzı vardır. Küçük teknelerle mağaranın içine girilebilir.
 
Olimpos Sahili
 
Olimpos'un sahili de çok güzeldir. Kısa kumsal, gün boyu kumsalda uzanıp güneşleyen ve yüzen tatilcilerle doludur.
 
Kemer Olimpos Hakkında
 
Kemer'den yaklaşık 28 km. mesafede, batıda, meşhur Çıralı tatil beldesinden 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan ve eski bir Likya antik kenti olan Olimpos, muhteşem doğal güzellikleri, tarihi ve plajı ile Antalya Kemer'de mutlaka görülmesi gereken önemli tatil ve ören yerlerinden birisidir. Akçay deresinin her iki yanına kurulmuş antik kent olan ve kuruluşu Helenistik döneme denk gelen Olimpos, Likya bölgesinin en büyük kentlerinden birisi olup, adını hemen yanıbaşındaki 2375 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'ndan almaktadır.Olimpos'un hemen yanıbaşında bulunan tatil yeri Çıralı, doğal güzellikleri, portakal bahçeleri ve 3,5 km.lik kumsalı ile görülmeye değer.Yine Olimpos'un hemen yanıbaşında 230 merte yükseklikte bulunan ve kayalar arasında çıkan gazlarıyla yanan ateşi ile meşhur Yanartaş mevkii de görülmeye ve gezilmeye değerdir. Burada kayalar arasında çıkan gaz ile yanan ateş, antik çağda ağzından ateş püskürten bir varlıkla bağdaştırılmaktadır. Yanartaş'a Çıralı'dan yarım saatlik bir doğa yürüyüşü ile tırmanarak gitmek mümkündür.
 
 
Cennet Koyu
 
Kemer İlçesi'nin Çamyuva bölgesinde Beydağları Milli Parkı içinde yer alan ve halk diliyle Cennet Koyu olarak bilinen Koy diğer adıyla alacasu diyede adlandırılır.
 
 
Cleopatra Koyu
 
Kemer İlçesi Tekirova Beldesi’nde bulunan Beydağları’nın denize dik indiği Cleopatra Koyu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Yatların uğrak yeri olan bölgede yer alan ve rivayete göre bir zamanlar Doğu Roma İmparatoru Marcus Antonius’un sevgilisi Cleopatra’nın aşkını ölümsüzleştirmek için dağa oyma yöntemi ile yaptırdığı siluete tatilciler adeta hayranlık duyuyor.Kemer’in eşsiz koylarını ziyaret etmek üzere günübirlik yat turlarına çıkan yerli ve yabancı tatilciler, koyların güzelliğinin yanı sıra Cleopatra siluetinin bulunduğu kayayı görmeden geçmiyor.
 
 
Phaselis Koyu
 
Bir zamanlar üç ayrı limana sahip önemli bir ticaret merkezi olan Phaselis antik kentinde Yüzme Molası.Burada, şehrin tarihi önemini vurgulayan muhteşem antik eserler göreceksiniz; su kemerleri, pazar yerleri, hamamlar ve bir antik tiyatro.Koyları çevreleyen muhteşem çakıl plajlarda keyifle yüzmenin tadına varacaksınız; buradaki masmavi, berrak sular hem sığ hem de sakin ve güvenlidir
 
 
Akvaryum Koyu
 
Kemer civarındaki en güzel koylardan  biri olan bu koy hem yüzmeye yeni başlayanlar, hem de beraberindeki aile üyeleri ve arkadaşları için yüzme, şnorkel yapma ve güneşlenme olanakları itibarıyla idealdir. Akvaryum Koyu, Kemer Yat Limanı'na 18 dk. mesafede olup buraya ulaşım sadece denizden ulaşım vardır.
 
 
Tur Başlama Saati
 
 Saati:09:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Giriş Ücretleri , Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para
 
 
 
 
  MİSAFİR TAVSİYELERİ

 
Kemer Tekne Turu

Sezer  Sert  - 16 Haziran 2018

Kemerde çok fazla tekne turuna katıldım en iyisi bence ömer beyin tavsiye ettiği korsan teknesiydi köpük partisi animasyon eğlence çok beğendik. kemer koyları çok güzel temiz en çok fasilis koyuna bayıldık. teknede yemekde veriyorlar lezzetliydi 

Ayşegül Kılıç - 05 Temmuz 2018 

Tura antalyadan katıldık kaleiçinden daha önce tekne turuna katıldık tekne 1 saat otellerin önünden turladı. ömerbeyin tavsiyesiyle kemerden tam gün tura katıldık   çok eğlendik  ve tertemiz koylarda doyasıya yüzdük antalya kaleiçini tavsiye etmiyorum kemer turu çok güzel.
 
soner aktaş - 03.Ağustos 2020
 
Antalyaya her yıl tatile geliyoruz koronadan dolayı tekneye fazla kişi almadılar sanki özel gibiydi . bu bölge en çok kemer koylarını beğendik. yaklaşık tekne 1 saat arası yüzmek için durdu  eğlence çok güzeldi koylar çok temizdi 
 
hasan baş - 22 Ağustos 2020
 
virüsten kortuğumuz için bu siteden özel tekne kiraladık çok temzdi yemeğimizide kendmz getirdik pişireverdiler  sakin koylara götürdüler biz kaptan bıraktık koyları sadece sakin olsun dedik sağolsun yardımcı oldu çok beğendik.

DİĞER TURLARIMIZ

ATA BİNME ATV TURU JEEP SAFARİ

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE