Suluada Tekne Kiralama

Fiyat
:
00 TL
00 TL
ÖNEMLİ !! ( YOĞUNLUKTAN DOLAYI KOLAY HIZLI YAZILI DOĞRU BİLGİ FİYAT TEKNE YADA YAT GULET MOTORYAT FOTOĞRAFLARI İÇİN ) / 6 SAAT YEMEKLİ - 00-TL TAM GÜN YATILI HAFTALIK - 00-TL 2-3 SAAT 16.30 DAN SONRA 00-TL 6 SAAT YEMEKLİ 00-TL / KADIN KAPTANLI YADA ERKEK KAPTANLI YADA AİLE TEKNESİ YEMEKLİ YADA YEMEKSİZ TEKNE KİRALAMA İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ WHATSAPP BUTONUNDAN YAZINIZ
WHATSAPP HATTI 0543 619 9214
:
 
Suluada Özel Tekne Kiralama
 
 
size ve ailenize arkadaş gruplarınıza  özel tekne  gulet, motor yat,normal günlük  yelkenli tekne, yat günlük, yat kabinli, sail teknesi, Hergün Sabah 10:00 Akşam Dilerseniz 18:00 kadar tüm İstediğiniz koyları bizimle keşfedebilirsiniz, Teknede özel yemekler ve istekler için lütfen bilgi alınız. Kişi sayısına göre fiyatlarda değişiklik olabilir.Önemli : Ailelere Özel Teknemiz Var Sadece Kaptan ve eşi yada sadece bayan kaptanlı bayan personelli tekne hakkında bilgi alınız Karma Tekne Turu Yetkili: Önemli : tekne kiralama fiyatalrımzda kiralama saatine ve  yemekli ve yemeksiz isteğe göre ve tekne özelliğine göre  değişiklik gösterebilir  turlarımız satlik günlük 3 günlük yatılı turlarımız doğum günü evlilik teklifi   yemekli ve yemeksiz fiyatlar için lütfen arayınız.   
 
profosyenel Kaptanımız 
 
 Personelimiz, emin olunki özel turlarımızda unutamayacağınız bir gün için sizlerin daha iyi bir gezi tur yapamnız için ellerinden geleni yapacaklardır..   Turlarımızı  Günlük  ve ya Kabinli teknelerimiz yat gulet  sail  yatlarımız  1 günden Daha Fazla kiralayabilirsiniz,  Günlük , iki günlük üç günlük  Dört günlük beş günlük Haftalık gibi.
 
Consept İsteğe Bağlı
 
Turlarımız yemekli yada herşey dahil sadece tekne yat olarak kiralanabilir yada yemeğinizi yanınızda getiriniz biz pirip servis ediyoruz.özel tekne kiralama ve tur kişi sayısına gün konsept servisli servissiz özel günlerde bayram tatillerinde hafta sonunda fiyatlarımız farklılk gösterebilir lütfen yetkilimizden bilgi alınız. 
 
 
 
Özel Tekne Turu Rotası 
 
Korsan Mağarası,  Cennet Koyu,  Cleopatra Koyu - Phaselis Koyu-Akvarium Koyu, Olimpos, Suluada  
 
 
 
Korsan Mağarası
 
Korsan mağarası denizin alt tarafındadır . Teknelerle gidilir. Yarımada çevresindeki tekne turlarında ilk mağaradır. 10 metre genişliğinde ve altı metre yüksekliğinde ağzı vardır. Küçük teknelerle mağaranın içine girilebilir
 
 
 
Cennet Koyu
 
Kemer İlçesi'nin Çamyuva bölgesinde Beydağları Milli Parkı içinde yer alan ve halk diliyle Cennet Koyu olarak bilinen Koy diğer adıyla alacasu diyede adlandırılır.
 
 
 
Cleopatra Koyu
 
Kemer İlçesi Tekirova Beldesi’nde bulunan Beydağları’nın denize dik indiği Cleopatra Koyu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Yatların uğrak yeri olan bölgede yer alan ve rivayete göre bir zamanlar Doğu Roma İmparatoru Marcus Antonius’un sevgilisi Cleopatra’nın aşkını ölümsüzleştirmek için dağa oyma yöntemi ile yaptırdığı siluete tatilciler adeta hayranlık duyuyor.Kemer’in eşsiz koylarını ziyaret etmek üzere günübirlik yat turlarına çıkan yerli ve yabancı tatilciler, koyların güzelliğinin yanı sıra Cleopatra siluetinin bulunduğu kayayı görmeden geçmiyor.
 
 
 
Phaselis Koyu
 
Bir zamanlar üç ayrı limana sahip önemli bir ticaret merkezi olan Phaselis antik kentinde Yüzme Molası.Burada, şehrin tarihi önemini vurgulayan muhteşem antik eserler göreceksiniz; su kemerleri, pazar yerleri, hamamlar ve bir antik tiyatro.Koyları çevreleyen muhteşem çakıl plajlarda keyifle yüzmenin tadına varacaksınız; buradaki masmavi, berrak sular hem sığ hem de sakin ve güvenlidir
 
 
 
Akvaryum Koyu
 
Kemer civarındaki en güzel koylardan  biri olan bu koy hem yüzmeye yeni başlayanlar, hem de beraberindeki aile üyeleri ve arkadaşları için yüzme, şnorkel yapma ve güneşlenme olanakları itibarıyla idealdir. Akvaryum Koyu, Kemer Yat Limanı'na 18 dk. mesafede olup buraya ulaşım sadece denizden ulaşım vardır.
 
 
 
Tur Başlama Saati
 
 Saati:10:30- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
 
Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para

Adrasan Suluada  Özel  Tekne Turu
 
 
 Özel Tekneler Kişi Sayısına tekne kapasitesine Özel Yemek İsteklerine göre fiyatlarda değişiklik gösterebilir lütfen bilgi alınız. 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE