Marmaris Aqua Park

Fiyat
:
00 TL
00 TL
Fiyat Artmadan İndirimli Fiyattan Yer Ayırt | Şimdi Yerini Ayırt Tur Günü Öde | Telefon Whatsap Viber : 0536 739 07 51

 Genel Bilgiler

Atlantis Su Parkı, Marmaris’in en büyük su parkı olan Atlantis Suparkı gün boyu ailenizin tüm fertleri için 7’den 70’e eğlenme fırsatı sunuyor. Çeşitli su kaydırakları, çocuk havuzu, dalga havuzu, mini golf, bowling, restoran ve barların bulunduğu su parkımız, yaz aylarında serinlemenin ve unutulmaz vakit geçirmenin tek adresi. Marmaris’in her noktasından kolaylıkla ulaşabileceğiniz Atlantis, Marmaris’in merkezinde, Uzunyalı plajında denize sıfır konumdadır. Atlantis’in özel plajından, şezlong ve şemsiyelerinden tüm misafirlerimiz ücretsiz yararlanabilmektedir.

 
KAYDIRAKLAR HAKKINDA
 
 
Suparkı:, Marmaris’te ailelerin ilk ve tek eğlence noktası!!! Atlantis Suparkı’nda birbirinden eğlenceli ve her yaşa uygun 9 su kaydırağı vardır
 
Uzay Kasesi

Atlantis’in en yeni su kaydırağı! Kapalı bir tünelden, kocaman üstü açık bir kaseye maksimum bir hızla girip, kasenin içinde yuvarlak çizerek dönüyor ve havuza düşüyorsunuz. Sizin aklınızı başınızdan alacak
 
Vahşi Nehir
 
Tek kişilik veya iki kişilik botların üzerinde çılgın gibi bir akarsuda eğlenmek gibisi yok. Botun üzerinde kayarken ani dönüşlerde suyun hızını hissedeceksiniz.
 
Kara Delik
 
Yanınıza en güvendiğiniz kişiyi alın ve Kara Delik gerilimine hazır olun. İki kişilik botun üzerinde, arkanızdan sizi iten güçlü su akıntısıyla, sürpriz virajlarıyla, bilinmeze doğru yolculuk edeceksiniz. Tek görmek isteyeceğiniz şey tünelin sonundaki ışık olacak.
 
 Gökkuşağı
 
Başlangıç noktasında pozisyonunuzu alın ve “Başla” komutunu bekleyin. Gökkuşağında zafere ulaşmak için varış noktasına kadar yarışın heyecanına kendinizi kaptıracaksınız.
 
 Süper Kaydırak
 
Suparkının en uzun kaydırağı, birçok virajla sizi şaşırtacak.
 
KAMİKAZE
 
Korkuyu sever misiniz? Bu çok hızlı kaydırağı denemeye cesaretiniz var mı? Derin bir nefes alın ve kendinizi bu hızlı ve öfkeli kaydırağa bırakın.
 
BOT YARIŞI
 
Tek kişilk botunuzu, dönüşleri bol olan kaydırakta kullanın ve havuza düşene kadar çığlık atın.
 
SERBEST DÜŞÜŞ 
 
Eğer damarlarınızdan hız geçiyorsa, işte bura adrenalini hissedeceksiniz. Dik bir tepeden, aşağıya doğru her saniyesinde temponun kat ve kat arttığı bu kaydırak serbest düşüşün tek adresi.
 
ÇOCUK HAVUZU VE KAYDIRAKLARI
 
Çocukların kendilerini masal diyarında hissettiği çocuk havuzunda birbirinden güzel kaydıraklar var. Ahtapotun kollarından oluşan kaydırakta ve Mantar şeklindeki duşun altında eğlencenin tadına varacaklar. Ayrıca sevimli Tavşanlar ve Yılan şeklindeki kaydıraklar da miniklerin en favori kaydırakları arasında. 
 
DALGA HAVUZU 
 
Dalga Havuzunda 30 cm den başlayarak 180 cm’ye kadar çıkan dalgalar heyecanınıza heyecan katacak. Dalgalara karşı botunuzun üzerinde sizleri benzersiz bir aksiyon bekliyor. Denizatı şeklindeki duşun ve tepeden akan mini şelalenin altında buz gibi serinleyeceksiniz.
 
MİNİ GOLF VE BOWLİNG
 
Plaj tarafında bulunan 18 delikli mini golf en amatörden en profesyoneline kadar her yaştan kişi için en güzel vakit geçirme fırsatı sunuyor. 
 
Suparkı için alınan bilet mini golf oynamayı kapsamamaktadır. Mini Golf, kişi başı sadece 7.5 TL.’dir. Çocuklarınız ve sizler golf oynarken aynı zamanda hemen yanıbaşındaki restoran ve barımızdan faydalanabilirsiniz.

MARMARIS AQUA RESTORAN

 
Misafirlerimizin kahvaltı, öğle yemeği ve bir çok snack çeşidi bulabileceği Aqua Marmaris Restoranımızın menüsünde birbirinden lezzetli döner, hamburger, tost, makarna, hot dog, pizza, sandviç ve ızgara çeşitleri mevcuttur. Bu yiyeceklerin yanında vejeteryan misafirlerimiz için salata ve kumpir çeşitleri de vardır. Çocukların çok sevdiği buzlaş, milkshake ve dondurmalar onları sıcakta serinletecektir. 

Önemli Bilgiler

Herhangi bir gün için Atlantis’in sizlere ücretsiz sağladığı ulaşım servislerinden faydalanabilirsiniz. Internetten aldığınız biletin üzerinde yazılı isminizi, soyadınızı, kaldığınız otelin ismini, oda numarasını, kaç kişinin geleceğini ve saat kaçta bu servisin gelmesini istediğinizi bize en geç gelmek istediğiniz günden 1 gün önce bildirmeniz gerekir.
Ücretsiz ulaşım servislerimiz İçmeler, Marmaris ve Armutalan bölgelerini kapsamaktadır.
Ücretsiz servislerimiz sabah saat 09:45’te başlar. Suparkımızdan geri dönüş servislerinin başlama saati 15:00’tir.Su parkımıza ait araba,minibüs, midibüs ve otobüs bulunmaktadır. Sayınız kaç kişi olursa olsun Atlantis’in bu hizmeti sizler için tamamiyle ücretsizdir, bilet fiyatının içindedir.
 
ÖZEL PLAJ 
 
Su parkımızın denize sıfır eşsiz konumu sayesinde, özel plajımızdan yararlanabilirsiniz. Özel plajımızdaki, şezlonglar, minderler ve şemsiyeler siz misafirlerimiz için ücretsizdir. Plaja servis yapan restoranamızda ve kafemizde günboyu içcek ve yiyecek servisi bulunmaktadır.
Deniz üzerinde eğlenebilmeniz için sahildeki su sporlarında, jet ski, su kayağı ve parasailing mevcuttur.
 
 
Su Parkı Açılış Kapanış Saati

 Saati:10:00- Bitiş Saati:17:00. İLE 18:00 ARASI
 
Ücrete Dahil Olanlar
 
Otelden Ulaşım, Sigorta, Öğle Yemeği,( Tavuk, Makarna, Salata) Tekne TuruVe Rehberlik Hizmetleri
 
 
Ücretli Olanlar
 
İçecekler, Fotoğraf, İsteğe Bağlı Kişisel Harcamalar, Dondurma, Cips,vb.
 
 Gereksenimler  
 
mayo, Güneş Kremi Gözlük, Deniz Terliği, veya Ayakkabısı Harcamalar için:  bir miktar Para 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE