Sarıgerme Dalyan Turu

Fiyat
:
00 TL
00 TL
Rezervasyon Yetkilisi | GRUP KARMA TEKNESİ Yetkili TELEFON 0536 739 0751 SADECE ÖZEL TEKNE KİRALAMA TELEFON : 0543 619 92 14
WHATSAPP HATTI 0536 739 07 51
:
 
Sarıgerme Dalyan Turu 
 
 
Fotoğraf makinenizi almayı unutmayın. En az on yıl gençleşmeniz gerekiyor. Çünkü dilerseniz yorucu bir turumuz olacak. Sabah saat 9:00'da sizi otelinizden alıp tekne turumuz için Dalyan'a gidiyoruz. Gezimizin başlangıcında Antik Kaunos Kral Mezarlarının güzelliğine şahit olacaksınız. Sonraki durağımız çamur banyoları olacak. Kendinizi her an on yaş genç hissedeceksiniz. Sonrasında kendinizi büyüleyici bir cennette yani Köyceğiz Gölü'nde bulacağız . Bu olaylardan sonra karnınız acıkmış olmalı? Bu yüzden öğle yemeği için nehir boyunca geri dönüyoruz.Deniz kaplumbağası  Dalyan'ın en önemli sembollerinden biridir, bu nedenle öğle yemeğinden sonra Deniz Kaplumbağaları Plajı'na ulaşıyoruz

 

TUR PROGRAMI
 

Sarıgerme'den Kalkış
Dalyan'a varış ve tekneye biniş
Çamur banyosunda serbest zaman
Dalyan Kanallarına Yolculuk
Kaya Mezarları hakkında fotoğraf molası ve bilgilendirme
Dalyan'da açık büfe öğle yemeği
Kaplumbağa plajına varış ve serbest zaman
Sarıgerme'ye Dönüş
 

NELER DAHİL
 

Öğle yemeği
çamura banyosu giriş ücretleri
Kaplumbağa Plajı'na giriş ücretleri
Tur rehberliği

 

DAHİL DEĞİL

Teknede içecekler
Sahilde şezlong ve şemsiye

 

getirmeyi unutma

Kameralı Mayo
Havlu, Güneş gözlüğü
Güneş kremi
İçecekler için para

.
 

Dalyan hala doğallığını koruyan ve dimdik ayakta duran 2500 yıllık tarihiyle sizleri selamlarken klimalı otobüsler ile yolculuğumuz başlar.
 
Çamur Banyosu Ve Termal Havuz
 
Göl tekneleri ile bilinen meşhur çamur banyosu ile kükürtlü havuzunda bulunduğu Sultaniye kaplıcalarına götürmek için göl kenarında beklerken rehberinizin doğa ve çevre hakkında vereceği bilgi ile daha da bilinçli zaman geçirebilirsiniz.
 
Öğle Yemeği Ve Kaya Mezarları
 
Öğle yemeğinizi  personelimizin güler yüzlü servisi eşliğinde alıp sizleri bekleyen Likya Caunos Kaya mezarlarını ziyaret etmek için tekneyle önünden geçerken Fotoğraf Çekebilirsiniz.
 
Caretta Caretta Plajı(iztuzu Plajı)
 
Caretta Caretta  plajına doğru yol alacaksınız.Doğal yaşam parkı ilan edilen plajın cafe ve iskele bölümünde denize girerek güneşlenerek zaman geçirebilirsiniz.
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE