Selimiye Atv Safari

Fiyat
:
00 TL
00 TL
TUR SAATLERİ 10:00 - 14:00 - 16:00 GÜNDE 3 DEFA TUR DÜZENLİYORUZ ATV YADA BUGGY 1 MOTORA 1 KİŞİ BİNERSE 00-TL 2 KİŞİ 1 MOTORA BİNERSE 00-TL GRUPLARA ÖZEL FİYAT SEANS İÇİN ARAYINIZ. ATV TURU FİYATLARI REZERVASYON BİLGİ FOTOĞRAF FİYAT İÇİN TELEFON WHATSAPP: 0536 739 0751
 Marmaris Selimiye Safari Turu
 
 
Eğlenceyi adrenalini seven yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği popüler turlardan birisidir. selimiye  yaklasık 25 km mesafadaki parkurumuz profesyonel rehber ve ekip birliğinde düzenliyoruz. 7’den 70’e herkese unutulmaz bir adrenalin yaşatmak için sizleri bekliyoruz.
 
Deneme Sürüşü
 
selimiye Atv Safari turumuz 3 saat süren yarım günlük bir organizasyondur.Toplam da yaklaşık olarak 1 saat motor üstünde geriye kalan zaman ise otelden alınış ve bilgi için kullanılır.Atv safari turu bir ön lider ve bir arka lider eşliğinde yapılmaktadır.Tur boyunca rehberimiz ve liderlerimiz sizlere eşlik edecek ve tüm sorunlarınızla ilgilenecektir.Sizlerin iyi vakit geçirebilmesi ve eğlenmesi için ekibimiz sizlerin yanında olacaktır.
 
selimiye Atv Safari ve Eğlence
 
selimiye Atv Safari Turumuz günde 3 seans olmak üzere saat  10:00 ,14:00  16:00 saatlerinde yapılmaktadır.Toplamda 3 saat süren turumuzda 1 saat motor sürüyorsunuz.  gerekli bilgiler verildikten sonra grubumuzu tek bir konvoy haline getirdikten sonra doğanın derinliklerine doğru ilerlemeye başlıyoruz.Bu turumuzda çamur,toz,su ve adrenalin dolu saatler yaşayacaksınız. Bunun için eski kıyafetlerinizi kullanmanız ve yanınıza yedek kıyafet almanız sizin için daha iyi olacaktır. Eğlenceyi ve adrenalini kaçırmamak için turlarımız hakkında daha detaylı bilgilere mail veya telefon ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Dahil Olanlar
 
sigorta kask
Rehberlik Hizmeti
 
Dahil Olmayanlar
 
İçecekler
Bahşişler
Kişisel Harcamalar
 
Unutmayınız
 
Güneş Kremi   Şapka   Güneş Gözlüğü
 
WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE