Marmaris Gulet Kiralama

Fiyat
:
350 Euro
300 Euro
Sadece Gulet | 3 Kabinli 6 Kişilik | Tekne uzunluğu 19 m. | Klimalı Kabinler | En Az 3 Gece Kiralanabilir | Gulet Rezervasyon Yetkilisi Telefon : 0536 739 0751
Genel Bilgiler
 
Guletimiz 19 m uzunluğundaki teknemizde 1 master 2 double toplam 3 kabin bulunmaktadır.6 misafirimizi konuk edebildiğimiz teknemizdeki tüm kabinlerimizde duş/wc ve klima bulunmaktadır.
 
2018 Dönem Fiyatları
Nisan 300 € / Mayıs 350 € / Haziran 550 € /  Temmuz 750 € / Ağustos 750 € / Eylül 600 € / Ekim380 €
 
Tur Güzergahı
 
1. Gün MARMARİS :
 
Tura katılacak misafirlerimiz saat 11:00-12:00 arasında, buluşma noktamız olan Marmaris’deki Turizm Information Bürosu önüne kendi imkanları ile gelirler. Burada personelimiz tarafından karşılanan misafirler tekneye götürülür. Tekneye giriş yapan yolcular ımız ve  saat 13:00’e kadar Marmaris’te gezebilir ve alışveriş yapabilirler. Liman işlemleri ve takviye kumanyanın gelmesini müteakip, teknemiz limandan ayrılarak, Kumlubük veya Kadırga Koyu’na doğru hareket eder. Yüzme molası ve akşam yemeği sonrası bu koyda geceleme yapılır.

marmaris ile ilgili görsel sonucu
 
 
1. Gün Marmaris Ve Kumlubük Koyu 

Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki koyu ile Marmaris’e gelenlerin ilk uğrak noktalarındandır. Kumlubük, doğallığını hiç yitirmemiş ender yerlerden biridir. Mavinin, yeşilin, doğal güzelliğin birarada olan Kumlubük Koyu, sizi huzura kavuşturacak. Ormanın mis gibi kokusunu içinize çekerek, masmavi denizininde yüzerek, serin alanlarında dinlenerek, stresinizi atacaksınız.

marmaris kumlubük koyu ile ilgili görsel sonucu
 
 2. Gün Bozburun Koyu
 
 Bozburun koylarının El değmemiş güzelliği ve deniziyle alternatif tatil beldesidir. Yunan adası Simi'nin karşı komşusudur.Küçük bir sahil beldesi olmasına rağmen, Marmaris Bozburun'un bu alandaki ünü ülke sınırlarını aşıyor. 

İlgili resim
 
 
3. Gün Selimiye Koyu

Bozburun’dan çıkıp yine büyüleyici bir manzara eşliğinde Selimiye Köyü’ne ulaşılıyor. Koyun karşısında bulunan ada, kıyıya oldukça yakın, bu da enfes bir manzara oluşturuyor. İnsandan, sesten uzak bir tatil için tercih edilecek bir koy, mavi turda gibi huzurlu bir ortam sunuyor.

marmaris selimiye ile ilgili görsel sonucu
 
 
4.Gün Marmaris Limana Dönüş
 
 
* Kaptan hava durumuna göre programda değişiklik yapabilir.
 
Genel Gulet Özelliği

Uzunluk 19 m/ Yapım Yılı Revize2013 / EnJenaratör 23 kwa / Derinlik 2,90 m /Motor Gücü233 kwa / BayrakTÜRK

Konaklama

Kişi Kapasitesi 6 Kabin Sayısı 3 Master Kabin 1Double Kabin 2 Twin Kabin / Tüm Kabinlerde Banyo / Tüm Kabinlerde Klima / Salonda DVD / Salonda Müzik
 
Olanaklar

Deniz ve Eğlence Ekipmanları
KanoSnorkelOlta Takımı

İndirimli Fiyattan Yerinizi Ayıttırın


Rezervasyon Yer Ayırt  :  0536 739 0751


Whatsapp Rezervasyon : 0536 739 0751

WHATSAPP BOOK RESERVE KARMA TEKNE ATV
WHATSAPP PRİVATE BOAT ÖZEL TEKNE
TELEFON PHONE